Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége hogyan viseli az akaratos, semmiből nem engedő nőket?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokra a férfiakra lennék kíváncsi, akik alapvetően maguk is a makacsabb embertípusba tartoznak. Volt már veletek olyan, hogy egy szörnyen akaratos nőbe szerettetek bele, így hajlandóak voltatok lemondani azokról a dolgokról, amiket ti szerettetek volna, csak hogy a nő elégedett legyen? Le lehet élni úgy egy életet, hogy folyton a nő diktál? Mit csináljatok, hova menjetek, de akár az olyan nagy élethelyzetekre is lehet gondolni, hogy pl. mikor költözzetek össze, mikor jöjjön a gyerek, stb. Vagy a lila köd elszállásával a férfiak is elkezdenek nemet mondani? Köszi a válaszokat.2018. máj. 21. 11:05
1/13 anonim válasza:
Bele se szeretnék egy ilyen nőbe. Nálam a szerelem hosszabb ismeretség után alakul ki, és ha valaki ilyen akaratos, az már az ismerkedés alatt kiderül.
2/13 anonim válasza:
Van aki tűri van aki nem. Es van olyan aki belemegy de a kapcsolat soran nem enged mindent ha pedig a nő nem hajlando makacssagabol engedi neha akkor feszültség lehet hosszútávon es szetvalnak.
3/13 anonim válasza:
Sehogy. Az ilyen nő kell a fenének.
5/13 anonim válasza:
Makacs vagyok én is, viszont a párkapcsolat sokszor a kompromisszumról szól. Nem tudnám elviselni, ha mindig csak a saját akaratát próbálná rám erőltetni.
6/13 Diavolino44 válasza:
Nah akkor tisztazzunk egy dolgot. Beleszeretni, azt jelenti, hogy belsoleg amit kepvisel, az megegyezik azzal, amit en is kepviselek.
Egy akaratos nobe nem fogok tudni beleszeretni. Persze a szenvedely es az osztonok szintjen lehet vonzalom de azt ne keverjuk mar a szerelemmel. Valoszinu, egy masik hasonloan gondolkodo ferfi is igy erez.
7/13 anonim válasza:
Az ilyenek nem érdekelnek, úgyis szívnék mellette.
8/13 anonim válasza:
Olyan 500 kilométerről, tökéletesen elviselném. Együttlakás, szóba sem jöhetne. Egy kapcsolat, nagyon nem erről szól.
9/13 anonim válasza:
Egyrészt nem kövök össze ilyennel
Násrészt tanítgatom őket, és a háttérbőlbirányítok.
Tehát megértetem vele, hogy neki szüksége van arra, hogy figyelemmel legyen másokra, és néh azért engedem, hogy azt higgyék nyertek, pedig valójában pont azt csináltta, amit akartam.
10/13 mikeXxX válasza:
Amiről te beszélsz az a papucs kategória na nem köszi férfi vagyok 😊 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!