Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők többsége még mindig is elvárja hogy a férfi legyen a családfenntartó?
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 18:38
1/10 anonim válasza:
Amig nekik evekre ki kell esni a munkabol minimalis bevetellel, addig igen. Valakinek nem art, ha el is tartja azt a csaladot.
2/10 anonim válasza:
igen. kivéve ha a férfi marad majd otthon a gyerekekkel gyesen, és közben elvégez minden házimunkát is, amíg a nő dolgozik
3/10 A kérdező kommentje:
1. Igenis a férfi is elmehet gyesre a mai világban......
2017. aug. 25. 18:51
4/10 anonim válasza:
Nem várom el, hogy a férfi legyen a családfenntartó, de elvárom, hogy dolgozzon, és olyan fizetése legyen, amiből szükség esetén önállóan is el tudja tartani magát (ugyanis erre én is képes vagyok, jelenleg egyedül élek és magamat tartom el).
5/10 anonim válasza:
Nem varom el, nekem ugyanis eszem agaban sincs eveket itthon semmittenni egy gyerek mellett, de azt igen, hogy normalis penzt keressen a ferfi IS, amibol finanszirozni tudunk egy normalis (nem sporolgatos, S-Budget meg egyeb szarokon tengodo) eletet, el tudunk menni normalis helyekre nyaralni es meg tudja venni mindenki maganak amit akar, ne azt kelljen neznie, hogy a szamlaba szalljon be a honapban vagy vegyen maganak uj cipot a regi lyukas helyett. Ugyanis en nem ilyen korulmenyek kozott nottem fel, tehat a parkapcsolatomban sem akarok ilyen dolgokkal foglalkozni. Es a gyereket se masok levetett, hasznalt holmijaival kivanom felnevelni.
6/10 anonim válasza:
Nem. És sok nő jól keres. De amíg ő tud csak szülni és terhes lenni, addig van az az idoszak, míg a másik fél keres. Szoptatni is a nő tud. Nagyobb gyerekkel simán lehet otthon az apuka is, de amíg anyatejes a gyerek, nem. Illetve nyilván megoldható, de amíg tud szoptatni a kismama, tegye azt.
7/10 anonim válasza:
A nő dolgozzon,vezessen hàztartàst és még legyen csalàdfenntartó is?!Szóval tartsa el a férfit is?? És a férfi akkor minek otthon?Ajtó mögé fa sznak?
Erre mondjàk,hogy 15 centis kolbàszért nem érdemes egész disznót tartani.
8/10 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, ha ezek a dolgok megoszlanak. Tehát én dolgozok teljes munkaidőven ahogyan ő, de segítsen a házimunkában. A gyerekekkel mindketten foglalkozzunk amennyire az időnk engedi. Amikor gyesen vagyok a gyerekkel, nyilván neki kell pénzt keresni, ilyenkor ha egy picit tud, van ereje rá, besegíthet, de nem elvárás.
9/10 anonim válasza:
Nem!
A mai nők többsége egyenrangú partnerkapcsolatot vár el!
Ellenben a mai és a tegnapi férfiak többsége várja el önmagától, hogy a férfi legyen a családfenntartó, mert ez a "férfibüszkeség" része.
10/10 anonim válasza:
Akkor minek tartsam a férfit?Ha úgy is dolgozom, eltartoma gyerekemet, akkor a ferfire mi szükség van? Van bölcsöde, és bármikor lefeküdhetek vonzó,fiatal férfiakkal, akire nem kell dolgozni, akkor minek dolgozzak egy ingyenélőre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!