Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet így közös jövőnk? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így közös jövőnk? Mi a kompromisszum ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a párom 28 5 éve vagyunk együtt ebből több mint 4 éve együtt is élünk.

A probléma a következő én már nagyon szeretnék gyereket először talán 22 évesen mondtam neki, akkor azt mondta majd ha lesz saját házunk.. oké ezt elfogadtam. Tavaly megvettük a házunkat. Pár hónapja újra felhoztam a témát és újból negatív választ kaptam. Azt mondja ő 30 éves kora elott biztos nem akar!

Én meg már teljesen depressziós vagyok tőle, sírni tudnék ha meglátok egy kisbabát vagy egy terhes nőt!

Mit csináljak?

2018. aug. 28. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
Fogadd el, hogy nem és kész! Egy gyerek közös döntés, akkor kell ennek a projektnek nekiállni ha mindketten szeretnétek. Szóval ne is tukmáld ezzel a párod hanem igen is vedd figyelembe az ő döntését.
2018. aug. 28. 19:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Több mint 3 éve az ő döntését veszem figyelembe először a ház volt a kifogás. Most hogy van ház, autó, átlagon felüli kereset most a válasz csak mert!

És azt hogy én mit szeretnek ki veszi figyelembe?!

2018. aug. 28. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
sose fog akarni,kifogások,húzza halassza,vagy törödj bele vagy szakits.naivka.
2018. aug. 28. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ebben nem tudtok kompromisszumot kötni, akkor nincs közös jövőtök.

25 éves vagy,még nagyon ráérsz szülni,élvezd az életet.

2018. aug. 28. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Most mit lehet csinálni? Megvárod a 30at vagy nem várod meg. Ennyi amit tehetsz.
2018. aug. 28. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Mit is tudsz tenni? Neked minden kép gyerek kell, neki nem.

Bele törődsz, vagy búcsút intesz a párodnak. Könnyen előfordulhat, 35 évesen, egy hajóra voksol és nem a gyerekre.

2018. aug. 28. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem igazán lehet/kell erőltetni...

Őszinte leszek. Nálunk pont fordítva van, párom akar már 1-2 éve, pedig én vagyok a nő.. Mondjuk nem csak az van, hogy anyagilag sem voltunk eddgi stabilak (főleg ő), másrészt egy lyuk az albérletünk kb jelenleg. A saját akást mondjuk nem fogom tudni emgvérni, mert az nem mostanéban lesz sajnos. :/

De a lényeg, hogy ezek nyilván scak felszínes kifogások részéről, a valódi ok, hogy fejben még nem tart ott. Nem si szaabd addig gyereket vállalni. Igaz, nincs rá garancia, hogy 30 évesen jön nála majd egy bumm, hogy ő már készen áll az apa szerepre, és minden hiéynérzet és rossz szájíz, lemondások nélkül képes erre a szerepre. De ha vele maradsz, msát nem tehetsz...

Vagy rááldozol mgé 2 évet, vagy érdemes kilépned ebből a kapcsolatból. (Mondom ezt a másik oldalról nézve is, objektíven és őszintén).

N

2018. aug. 28. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Most még simán tudsz lépni, mert fiatal vagy. Viszont 30on felül már nehezebb lesz férjet, apát keresni.
2018. aug. 28. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
nem lehet,ha 30 éves lessz,majd kitalál más kifogást,de pazarold csak rá az éveidet mig megöregszel.
2018. aug. 28. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem akar, de nem mondja meg. Ennyi.
2018. aug. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!