Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így közös jövőnk? Mi a kompromisszum ebben a helyzetben?
25 éves vagyok, a párom 28 5 éve vagyunk együtt ebből több mint 4 éve együtt is élünk.
A probléma a következő én már nagyon szeretnék gyereket először talán 22 évesen mondtam neki, akkor azt mondta majd ha lesz saját házunk.. oké ezt elfogadtam. Tavaly megvettük a házunkat. Pár hónapja újra felhoztam a témát és újból negatív választ kaptam. Azt mondja ő 30 éves kora elott biztos nem akar!
Én meg már teljesen depressziós vagyok tőle, sírni tudnék ha meglátok egy kisbabát vagy egy terhes nőt!
Mit csináljak?
Több mint 3 éve az ő döntését veszem figyelembe először a ház volt a kifogás. Most hogy van ház, autó, átlagon felüli kereset most a válasz csak mert!
És azt hogy én mit szeretnek ki veszi figyelembe?!
Ha ebben nem tudtok kompromisszumot kötni, akkor nincs közös jövőtök.
25 éves vagy,még nagyon ráérsz szülni,élvezd az életet.
Mit is tudsz tenni? Neked minden kép gyerek kell, neki nem.
Bele törődsz, vagy búcsút intesz a párodnak. Könnyen előfordulhat, 35 évesen, egy hajóra voksol és nem a gyerekre.
Hát ezt nem igazán lehet/kell erőltetni...
Őszinte leszek. Nálunk pont fordítva van, párom akar már 1-2 éve, pedig én vagyok a nő.. Mondjuk nem csak az van, hogy anyagilag sem voltunk eddgi stabilak (főleg ő), másrészt egy lyuk az albérletünk kb jelenleg. A saját akást mondjuk nem fogom tudni emgvérni, mert az nem mostanéban lesz sajnos. :/
De a lényeg, hogy ezek nyilván scak felszínes kifogások részéről, a valódi ok, hogy fejben még nem tart ott. Nem si szaabd addig gyereket vállalni. Igaz, nincs rá garancia, hogy 30 évesen jön nála majd egy bumm, hogy ő már készen áll az apa szerepre, és minden hiéynérzet és rossz szájíz, lemondások nélkül képes erre a szerepre. De ha vele maradsz, msát nem tehetsz...
Vagy rááldozol mgé 2 évet, vagy érdemes kilépned ebből a kapcsolatból. (Mondom ezt a másik oldalról nézve is, objektíven és őszintén).
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!