Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtiltotta, hogy cigizzek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtiltotta, hogy cigizzek. Szeret egyáltalán?

Figyelt kérdés
Igen tudom, hogy káros, rákot lehet tőle kapni és büdös is. Viszont felnőtt nő vagyok had döntsem már el, hogy nekem mi a jó. Régen 7-8 szálat szívtam el egy nap, tudta nagyon jól, hogy cigizek mégis összejött velem. Bárhova mentünk netán rágyújtottam nem beszélt velem utána 2 napig!! Aztán ajánlottam neki egy alkut. "Tiszteletben tartom,hogy nem szereted ha cigizek, ezért mi lenne kezdésnek ha találkozás előtt nem gyújtanék rá, hogy ne legyek büdös illetve ha 5 napot vagyunk együtt addig eszembe se fog jutni rágyújtani" Ezt az elején elfogadta. Aztán megtudta, hogy egyszer rágyújtottam a barátnőimmel. Akkor ultimátumot adott, hogy soha többet nem cigizhetek vagy ha cigizek is akkor azonnal szakít. Utána nem cigiztem közel 3 hónapig, nem is értékelte, majd nagyon felidegesített és rágyújtottam. Azt mondta ezek után ha még egyszer rá merek gyújtani ő meg fog halni. Ez decemberben volt. Én az elején nagyon paráztam, hogy nem merek stb. Bírtam is megint hónapokon át aztán elkapott a harag, hogy hogy lehet valaki ilyen. Március óta cigizek titokban. Nem sokat heti 2 szálat max. Ő erről nem tud, azóta nagyon szeret mióta "leszoktam". Gondolkoztam rajta, hogy elmondom neki az igazat de soha többé nem állna velem akkor szóba. Viszont én szeretem és nagyon hiányozna viszont ilyet ne kérjen tőlem. Tudom, hogy ha nagyon szeretném kibírnám de ennyi erővel ha ő nagyon szeretne elnézné nekem.... Míg cigiztem nem is éreztette, hogy szeret viszont mióta úgy tudja nem cigizek azóta jobban érezteti. Barátaim kidobnák a fenébe, meg rossz véleménnyel vannak erről.

2018. aug. 23. 10:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
28%
Én nem tiltanám meg neked, mert ez a te döntésed. Össze sem jönnék veled. Undorító, beleivódott bagós szag, a párod és a leendő gyermekedet pedig passzív dohányzással károsítod. Keress egy hasonló bagóst és ne szülj.
2018. aug. 23. 13:39
 32/38 anonim ***** válasza:
83%

A barátod viselkedése egyenesen undorító. Játszmázik, zsarol, szeretetmegvonással manipulál, csakhogy elérje célját, és az legyen amit ő akar.

Tudta nagyon jól, hogy dohányzol, ha ez neki nem fér bele, akkor álljon tovább mar az elején, ne akarjon már betörni, és olyanná változtatni, aki neki megfelel, plane ilyen aljas eszközökkel.

Az a baj, hogy itt igazából nem is a dohányzás a lényeg. Ok, most ez a probléma. De ha lesz más? Ha egyszercsak nem tetszik neki ahogy öltözködsz, vagy abba köt bele mennyit találkozol a barátaiddal, stb.

Igazság szerint már a 2 napos duzzogásánál ki kellett volna vágnod, de még nem késő most sem.

2018. aug. 23. 14:44
 33/38 anonim ***** válasza:
76%

A párod egy idióta zsarolós hülyegyerek. Gyújts rá és hagyd ott a fenébe,mert később sokkal nagyobb bajok lesznek vele.

Én pl nem cigizek, soha nem cigiztem, és minő csoda simán összejöttem dohányzó nőkkel. Nem zavart egyáltalán ,nem kényeskedtem mint egy hülyegyerek! Mondtam nekik, nyugodtan csinálják ,én nem szólok bele. Tudják mit akarnak tudják, hogy káros ,felnőtt emberek,akiket nem kell zsarolni meg szakítással fenyegetőzni olyan dologért ami az elején is tudható volt.. ha akar valaki leszokik magától,ha nem akar akkor meg nem kell erőltetni.

2018. aug. 23. 16:45
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez óriási! 😂 Nem sértegetni akarlak kedves kérdező de vicc az az ember. Legközelebb ha ugrál szólj nekem beállítok tíz szál égő cigivel egyszerre aztán a képébe fújom. Nem azzal van a baj hogy antidohányos de egy felnőtt emberen ne akarjon már nevelni semmit se.
2018. aug. 23. 17:22
 35/38 anonim ***** válasza:
49%
31, neked se szüljön senki, mert neked a stílusod undorító. Kár lenne tovább adni.
2018. aug. 23. 17:59
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Egy akaratgyenge nő vagy, és most idejössz rimánkodni, hogy támogatást nyerj. Szánalmas vagy..:D
2018. aug. 24. 09:47
 37/38 anonim ***** válasza:

Az én barátom is cigizett..ami engem mondjuk nem zavar, de kár lenne tönkre tennie magát. Mondom mindig neki h ne máár. Aztán mindig abbahagyja. Most egy ideje nem gyújtott rá, aztán rögtön egy dobival elszívott mert ideges volt vmiért...de mondom nálam ez nem.ok h kidobjam.

Ha nem szeret cigivel akkor ennyi...minek jöttetek össze?

2018. aug. 25. 18:51
 38/38 kukacgizi válasza:
74%
Az ember addig legyintget amég nincs baj, de mikor megbetegszik tőle akkor nagy a baj és nehéz a vissza út, az hogy ez elől meg akar óvni ez aranyos tőle, ráadásul nem kifogás mert írtad mikor nem cigiztél éreztette hogy szeret. Ha sokáig együtt lennétek nem akarja hogy mindketten szenvedjetek ha bármi bajod lenne tőle. Előbb utóbb választani kell, te döntsd el hogy egy olyan szenvedélyt választatsz amivel tönkre teszed magad vagy valakit aki szeret téged.
2019. júl. 27. 01:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!