Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtiltotta, hogy cigizzek. Szeret egyáltalán?
A barátod viselkedése egyenesen undorító. Játszmázik, zsarol, szeretetmegvonással manipulál, csakhogy elérje célját, és az legyen amit ő akar.
Tudta nagyon jól, hogy dohányzol, ha ez neki nem fér bele, akkor álljon tovább mar az elején, ne akarjon már betörni, és olyanná változtatni, aki neki megfelel, plane ilyen aljas eszközökkel.
Az a baj, hogy itt igazából nem is a dohányzás a lényeg. Ok, most ez a probléma. De ha lesz más? Ha egyszercsak nem tetszik neki ahogy öltözködsz, vagy abba köt bele mennyit találkozol a barátaiddal, stb.
Igazság szerint már a 2 napos duzzogásánál ki kellett volna vágnod, de még nem késő most sem.
A párod egy idióta zsarolós hülyegyerek. Gyújts rá és hagyd ott a fenébe,mert később sokkal nagyobb bajok lesznek vele.
Én pl nem cigizek, soha nem cigiztem, és minő csoda simán összejöttem dohányzó nőkkel. Nem zavart egyáltalán ,nem kényeskedtem mint egy hülyegyerek! Mondtam nekik, nyugodtan csinálják ,én nem szólok bele. Tudják mit akarnak tudják, hogy káros ,felnőtt emberek,akiket nem kell zsarolni meg szakítással fenyegetőzni olyan dologért ami az elején is tudható volt.. ha akar valaki leszokik magától,ha nem akar akkor meg nem kell erőltetni.
Az én barátom is cigizett..ami engem mondjuk nem zavar, de kár lenne tönkre tennie magát. Mondom mindig neki h ne máár. Aztán mindig abbahagyja. Most egy ideje nem gyújtott rá, aztán rögtön egy dobival elszívott mert ideges volt vmiért...de mondom nálam ez nem.ok h kidobjam.
Ha nem szeret cigivel akkor ennyi...minek jöttetek össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!