Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtiltotta, hogy cigizzek. Szeret egyáltalán?
Senki kedvéért nem szóknék le a dohányzásról sőt ha már ennyire vergődne meg több cigit szívnek el , már csak ezért is hogy érezze a törődést
Ne hogy már egy férfi beszabalyozzon engem ... vicc
Ha nem tetszik lehet menni .
N24
Ez így nem élet, szerintem te is érzed. Oké, a szenvedélyed káros, de mégis csak hozzád tartozik. Ő nem képes elfogadni, az is még oké, csak akkor azt kellett volnam odja, hogy bocsi, de nem passzolunk akkor.
Ehelyett zsarolt, meg szankciókat szabott ki. Szerintem te is érzed, hogy mennyire végtelenül gyerekes ez az egész. Te se vagy fesztelen, nem vagy boldog.
Szerintem itt vagy meg tudjátok beszélni, hogy viselje el, vagy szét kell válni.
De az nem opció, hogy te titkolózz, nem élet az ilyen.
29n
(Amúgy én sem kedvelem a cigizést, egyszerűen ha valakivel ismerkedek és kiderül, hogy dohányos, megköszönöm az ismerkedést és továbbállok. Tudom jól, hogy nem leszoktatható senki, csakis saját meggyőződéséből tud leszokni, nem az én két szép szememért. Nem vagyok aretard, hogy elkezdem büntetni, meg zsarolni...)
A kérdésedre valaszolva: nem szeret.
Ha leszoknál végleg, mi lenne? Találna rajtad valami más alakítanivalót. Ilyen kapcsolatba nem szabad belemenni.
Szerintem dobd ki a francba.
Én nem dohányzom, nem viseli jól a szervezetem a cigifüstöt, de nem akarok senkit megváltoztatni, aki dohányozni akar, dohányozzon, én meg elintézem ezt a problémámat úgy, hogy nem jövök össze dohányzóval (lehet akár az igazi is, ha úgy alakul, akkor ez van, kicseszett velem a természet, hogy ilyennek alkotott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!