Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtiltotta, hogy cigizzek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtiltotta, hogy cigizzek. Szeret egyáltalán?

Figyelt kérdés
Igen tudom, hogy káros, rákot lehet tőle kapni és büdös is. Viszont felnőtt nő vagyok had döntsem már el, hogy nekem mi a jó. Régen 7-8 szálat szívtam el egy nap, tudta nagyon jól, hogy cigizek mégis összejött velem. Bárhova mentünk netán rágyújtottam nem beszélt velem utána 2 napig!! Aztán ajánlottam neki egy alkut. "Tiszteletben tartom,hogy nem szereted ha cigizek, ezért mi lenne kezdésnek ha találkozás előtt nem gyújtanék rá, hogy ne legyek büdös illetve ha 5 napot vagyunk együtt addig eszembe se fog jutni rágyújtani" Ezt az elején elfogadta. Aztán megtudta, hogy egyszer rágyújtottam a barátnőimmel. Akkor ultimátumot adott, hogy soha többet nem cigizhetek vagy ha cigizek is akkor azonnal szakít. Utána nem cigiztem közel 3 hónapig, nem is értékelte, majd nagyon felidegesített és rágyújtottam. Azt mondta ezek után ha még egyszer rá merek gyújtani ő meg fog halni. Ez decemberben volt. Én az elején nagyon paráztam, hogy nem merek stb. Bírtam is megint hónapokon át aztán elkapott a harag, hogy hogy lehet valaki ilyen. Március óta cigizek titokban. Nem sokat heti 2 szálat max. Ő erről nem tud, azóta nagyon szeret mióta "leszoktam". Gondolkoztam rajta, hogy elmondom neki az igazat de soha többé nem állna velem akkor szóba. Viszont én szeretem és nagyon hiányozna viszont ilyet ne kérjen tőlem. Tudom, hogy ha nagyon szeretném kibírnám de ennyi erővel ha ő nagyon szeretne elnézné nekem.... Míg cigiztem nem is éreztette, hogy szeret viszont mióta úgy tudja nem cigizek azóta jobban érezteti. Barátaim kidobnák a fenébe, meg rossz véleménnyel vannak erről.

2018. aug. 23. 10:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok napi 1-2szál....
2018. aug. 23. 10:46
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy van az örök meg nem értettség dohányosok és nem dohányosok között, na de olyat mondani, hogyha rágyújtasz, ő meghal?! Az mi már? :D Hány éves?
2018. aug. 23. 10:49
 13/38 A kérdező kommentje:
10-es. Én heti 1-2 szálat szívok. Nyilván mielőtt találkozunk rá sem gyújtok. Persze, majd ha tervezek gyereket, jóval előtte le fogom tenni, meg kismamaként sem fogok rágyújtani. Mondom én bírnám, hogy no cigi, de van mikor késő este munka után jól jön 1 szál pihenés kép, átgondolni a napot,a problémákat....
2018. aug. 23. 10:50
 14/38 A kérdező kommentje:
12-es 24 éves.
2018. aug. 23. 10:52
 15/38 anonim ***** válasza:
39%

Senki kedvéért nem szóknék le a dohányzásról sőt ha már ennyire vergődne meg több cigit szívnek el , már csak ezért is hogy érezze a törődést

Ne hogy már egy férfi beszabalyozzon engem ... vicc

Ha nem tetszik lehet menni .

N24

2018. aug. 23. 10:57
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem élet, szerintem te is érzed. Oké, a szenvedélyed káros, de mégis csak hozzád tartozik. Ő nem képes elfogadni, az is még oké, csak akkor azt kellett volnam odja, hogy bocsi, de nem passzolunk akkor.

Ehelyett zsarolt, meg szankciókat szabott ki. Szerintem te is érzed, hogy mennyire végtelenül gyerekes ez az egész. Te se vagy fesztelen, nem vagy boldog.

Szerintem itt vagy meg tudjátok beszélni, hogy viselje el, vagy szét kell válni.

De az nem opció, hogy te titkolózz, nem élet az ilyen.

29n

(Amúgy én sem kedvelem a cigizést, egyszerűen ha valakivel ismerkedek és kiderül, hogy dohányos, megköszönöm az ismerkedést és továbbállok. Tudom jól, hogy nem leszoktatható senki, csakis saját meggyőződéséből tud leszokni, nem az én két szép szememért. Nem vagyok aretard, hogy elkezdem büntetni, meg zsarolni...)

2018. aug. 23. 11:02
 17/38 A kérdező kommentje:
16-os. Teljesen egyetértek veled. Igazad van. Én szeretem őt csak így annyira nem vagyok boldog, dühít az egész helyzet. Hiába, beszélni erről nem lehet vele, kompromisszum nics, vagy cigi vagy ő. Ebből ő nem enged.
2018. aug. 23. 11:07
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre valaszolva: nem szeret.

Ha leszoknál végleg, mi lenne? Találna rajtad valami más alakítanivalót. Ilyen kapcsolatba nem szabad belemenni.

2018. aug. 23. 11:08
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem dobd ki a francba.

Én nem dohányzom, nem viseli jól a szervezetem a cigifüstöt, de nem akarok senkit megváltoztatni, aki dohányozni akar, dohányozzon, én meg elintézem ezt a problémámat úgy, hogy nem jövök össze dohányzóval (lehet akár az igazi is, ha úgy alakul, akkor ez van, kicseszett velem a természet, hogy ilyennek alkotott).

2018. aug. 23. 11:17
 20/38 anonim válasza:
100%
Heti 1-2 szál? Akkor mégis mi jó benne?
2018. aug. 23. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!