Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exbarátom anno megtiltotta h ne cigizzek, ne legyek szőke, akkor miért szőke cigisnek ír a társkerin?
iszonyatosan ordibált anno ezekért, és zsarolt, ha rá merek gyújtani kidob, mert neki nem kell ilyen nő (amúgy vőlegényem volt).ahogy tiltotta ezt az oldalt is, és most meg ő fent van itt.
rá kérdeztem hogy hogy lehetett ilyen gusztustalan, hogy engem összevissza zsarolt aljas módon, és erre pont az ellenkezőjét teszi. de elterelte a választ.
kérlek ne olyan válaszokat adjatok, hogy miért érdekel hisz úgyis szakítottunk, igen, nagyon is érdekel!
ezt is kérdeztem tőle, hogy majd vele is ordibálni akarsz?
de terel terel
Ha terel, akkor felteszem jobban tetszik neki a csaj mint te.
Bocs, de ezt gondolom...
és hogy ezt elmondtam neki, úgy van vele, hogy az az én adatlapom. szóval ilyen szinten nem tudja kinek írt. tehát nekem is írhatott volna, és olyan volt a levele, hogy : "szimpi az adatlapod, valószínű pont téged kereslek"
az adatlapja detto rám illik. akit kidobott detto ilyen indokokkal!
Az exed nem?
Akkor mindegy.
Vagy még szereted?
ha pl egymásról másoljátok a dolgozatot tied egyes, az övé 5-ös, téged nem hatna meg?
vagy pl van egy ikertestvéred és kijelentik a szüleid, téged kidobnak, tesódat szeretik, nem hatna meg?
vagy valakivel teljesen egyforma valamit csinálsz, a tiedet kidobják a másikért fizetnek, nem hatna meg?
érezhető ezekből ami engem dühít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!