Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtiltotta, hogy cigizzek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtiltotta, hogy cigizzek. Szeret egyáltalán?

Figyelt kérdés
Igen tudom, hogy káros, rákot lehet tőle kapni és büdös is. Viszont felnőtt nő vagyok had döntsem már el, hogy nekem mi a jó. Régen 7-8 szálat szívtam el egy nap, tudta nagyon jól, hogy cigizek mégis összejött velem. Bárhova mentünk netán rágyújtottam nem beszélt velem utána 2 napig!! Aztán ajánlottam neki egy alkut. "Tiszteletben tartom,hogy nem szereted ha cigizek, ezért mi lenne kezdésnek ha találkozás előtt nem gyújtanék rá, hogy ne legyek büdös illetve ha 5 napot vagyunk együtt addig eszembe se fog jutni rágyújtani" Ezt az elején elfogadta. Aztán megtudta, hogy egyszer rágyújtottam a barátnőimmel. Akkor ultimátumot adott, hogy soha többet nem cigizhetek vagy ha cigizek is akkor azonnal szakít. Utána nem cigiztem közel 3 hónapig, nem is értékelte, majd nagyon felidegesített és rágyújtottam. Azt mondta ezek után ha még egyszer rá merek gyújtani ő meg fog halni. Ez decemberben volt. Én az elején nagyon paráztam, hogy nem merek stb. Bírtam is megint hónapokon át aztán elkapott a harag, hogy hogy lehet valaki ilyen. Március óta cigizek titokban. Nem sokat heti 2 szálat max. Ő erről nem tud, azóta nagyon szeret mióta "leszoktam". Gondolkoztam rajta, hogy elmondom neki az igazat de soha többé nem állna velem akkor szóba. Viszont én szeretem és nagyon hiányozna viszont ilyet ne kérjen tőlem. Tudom, hogy ha nagyon szeretném kibírnám de ennyi erővel ha ő nagyon szeretne elnézné nekem.... Míg cigiztem nem is éreztette, hogy szeret viszont mióta úgy tudja nem cigizek azóta jobban érezteti. Barátaim kidobnák a fenébe, meg rossz véleménnyel vannak erről.

2018. aug. 23. 10:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
50%
ez nevetseges tenyleg. heti 1-2 szal az kb olyan mintha semmit nem is dohanyoznal, en sem szoktam cigizni, de ennyit meg en is elszivok. reggel kiulok kavezni valahova ha szep ido van elszivok egy szalat, van egy hangulata. en hihetetlenul nagyra ertekelnem, ha a baratnom ennyire leszokna mert ennyire szeret. 1-2 szal tenyleg semmi kb. ezzel a " ha nem csinalod ezt vagy azt szakitok" ezzel meg semmi jot nem lehet elerni, ez csak azt fejezi ki hogy milyen konnyen eldobna ha nem azt csinalod amit o akar.
2018. aug. 23. 11:34
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, fiatal még, bőven találhat másik nőt!
2018. aug. 23. 11:36
 23/38 anonim ***** válasza:
92%

Én nemrég jöttem össze egy lánnyal, aki dohányzik. Mivel utálom a cigarettát, sosem volt dohányos barátnőm, de úgy gondoltam, az ő személyisége mellett ezt is képes vagyok elviselni, vagy legalábbis megpróbálom. Erre ő magától felajánlotta, hogy leszokik róla - én persze mondtam neki, hogy ha le akar szokni, maga miatt tegye, ne miattam. Elmondása szerint amúgy is lenne benne szándék erre, és így legalább van még egy nagyon nyomós indoka.

Szóval így is lehet.

2018. aug. 23. 11:47
 24/38 A kérdező kommentje:
Nekem ennyi kell. Nem járok bulizni, nem járok sehova. Ennyi örömöm had legyen....
2018. aug. 23. 11:56
 25/38 anonim ***** válasza:
55%

fu, en utalom a dohanyosokat es hallod, meghalok, de kb az emberek 90% dohanyzik az egyetememen. nem vicc. nem tudom altalanossagban hogyan van ez, de ha ilyen az arany, akkor nem lehet egyszeru dolguk az antidohanyosoknak.

baratom alkalmi dohanyos volt, mikor osszejottunk, sose volt fuggo. csak az egyik haverja, aki mind pialasban, mind cigizes tekinteteben rosszhatassal van ra, tarsasagaban szivott.

na mar most, mikor osszejottunk nem cigizett. aztan alkalmankent a haverjaval, mikor nem voltam ott. aztan ma mar teljesen le**arja, barmikor kinalnak neki cigit, barki, szimplan elfogadja. nem azert mert stresszes, nem azert, mert fuggo, hanem "mert miert ne?". rohadt idegesito, aztan en szagolhatom egesz este a buzet, nem tudok neki egy puszit adni, hozzabujni meg kizart. ja es altalaban meg ram is fustolnek, hogy en is budos legyek es rosszul legyek a szagtol.

szoval nem tudom, szerintem ha valaki nem durvan fuggo, es a parjat nagyon zavarja, akkor miert nem kepes abbahagyni vagy mondjuk vizipipazni, e-cigizni, mittudomen, valamilyen alternativat kitalalni ra.

es latod, ez nem ilyen egyszeru. nem csak dohanyos es nemdohanyos letezik. nem fekete vagy feher. es az, ha valaki neha dohanyzik, de amugy meg nagyon szereted, ne legyen mar az indok, hogy miert nem vagy valakivel. foleg ha latod, hogy barmi gond nelkul kibirja nelkule. egyertelmuen a nemdohanyos a realisztikusabb a kettojuk kozul, hiszen a dohanyzas SEMMI joval nem jar. ha azt hiszed, hogy lenyugszol tole, az csak placebo, mert epphogy az ellenkezojet teszi a testeddel. namindegy.

ha eszervek ellenere se szeretned lerakni a cigit es ezt az aldozatot meghozni erte, hogy szerencsetlennek ne egy budos not kelljen szagolgatni elsargult fogakkal meg ujakkal, aki koraven lesz rancokkal, akkor mondd a szemebe es szakitsatok. ettol te nem leszel rossz, de neki masok az igenyei es mint latod, neked is.

2018. aug. 23. 12:09
 26/38 peca1000 ***** válasza:
63%

Hagyd ott ezt a hisztis pi.......csát.

Mondom én ezt antidohányosként.

Ha úgy ismert meg, hogy cigizel, és erre igényed van, akkor ezt vegye tudomásul, és ne fenyegessen téged.

De ha nagyon szereted, és nem akarod elveszíteni, akkor tedd le teljesen a cigit.

Ez lenne a legjobb megoldás.

2018. aug. 23. 12:10
 27/38 anonim ***** válasza:
71%

Ha még terhes lennél, még akkor is azt mondanám, oké.

De ha valaki rühelli a cigit, az ne jöjjön össze olyannal, aki cigizik és nincs semmi baj.

2018. aug. 23. 12:17
 28/38 anonim ***** válasza:
88%

Igazából akkor kellett volna szakítanod, mikor a barátnőid miatt nekiállt ultimátumot adni meg zsarolni.

Szerintem tök korrekt kompromisszumot ajánlottál, hogy mellette/előtte nem gyújtasz rá. Ennél többet senki nem kérhet.

Én nem dohányzom, nem is szeretem a dohányosokat, a szagát se bírom, de őszintén, ha olyan lenne a partner, hogy ezt vállalja (hogy mellettem nem, és találkozók előtt sem), azt teljesen el tudnám fogadni. Egy tartós kapcsolatban összeköltözésnél van még egy csata, hogy "lakásban nem", de ezt szerencsére már sok dohányos magától is így gondolja.

Ti eddig nem fogtok eljutni. Ha hazudozni kell, nem jól érzed magad a kapcsolatban, akkor felejtős.

2018. aug. 23. 12:29
 29/38 anonim ***** válasza:
82%
Te tényleg annyira korlátolt vagy, hogy egy párkapcsolatot csak a "szeret / nem szeret" kérdés mentén tudod értékelni? Mert ha szeret, az megoldja az összes problémát? Tökmindegy, hogy szeret-e, nem erről van szó. Arról van szó, hogy korlátoz, kisajátít és érzelmileg zsarol, te pedig passzív-agresszív vagy, hazudsz, titkolózol, és egyikőtök sem tud rendesen kommunikálni vagy problémákat megoldani láthatólag. Persze, azt a legkönnyebb mondani, hogy "ha eléggé szeretne, akkor megtenné", de ez egy végtelenül ostoba és káros szöveg. Foglalkozzatok a valós problémákkal, és ha megoldjátok, majd jön magátül a szeretet.
2018. aug. 23. 12:33
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Szóval neked heti 2 szál cigi az egyetlen örömforrásod. Ha ez nem túlzás, és tényleg így van, akkor elég sok mindenen változtatnod kellene.
2018. aug. 23. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!