Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt meg tudnátok bocsájtani a párotoknak?
Figyelt kérdés
8 éven át titkolta el, hogy az Édesanyja prostituált. Ő végig tudott mindenről, én véletlenül jöttem rá. Sokszor voltak kérdőjeleim, mindig a szemembe hazudott. Igazából felőlem az anyukája lehet takarítónő, könyvelő vagy bánom is én mi. Én nem ezen vagyok fent akadva hanem azon, hogy ennyire nem bízik bennem. Én családom sem volt semmi, de bármi zűr volt egyből elmondtam neki. Szerintem egy kapcsolatban ilyen durva titkoknak nincsen helye.2018. aug. 22. 22:06
11/16 anonim válasza:
Az előző vagyok
Mondjuk az meg para, hogy 8 évig tudta ezt titkolni...
Az biztos, hogy a dolognak ezzel az oldalával kapcsolatban lenne egy jó naaagy beszélgetésünk
12/16 anonim válasza:
Nem igazan van kozod az anyja dolgaihoz. En megertem, hogy nem mondta el. Nem o a prosti, hanem a mama.
13/16 anonim válasza:
Az anyja azt csinál amit akar,neked ehhez nem sok közöd van.
14/16 anonim válasza:
Neked rosszul esett, és abba belegondoltál már, hogy neki milyen érzés ez? Ő szégyellte. Ne légy önző, hanem mond el neki, hogy ezeket a dolgokat nyugodtan mondja el neked, mert szereted, támogatod, nem fogod lenézni, stb. Ne azt vágd a fejéhez, milyen rosszul esett neked, hogy nem mondta el.
15/16 anonim válasza:
Ha egyébként a férjeddel minden rendben akkorsemmi gond hogy nem mondta el.
Ha ez valamilyen hátrányos módon befolyásolja a kapcsolatotokat akkor viszon nagyon nem OK.
Egy kapcsolat elején had döntsd már el te hogy akarsz-e egy ilyen családba bekerülni.
16/16 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne, hogy ennyire nem bízik bennem... de azért szakítani nem szakítanék emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!