Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti adnátok még egy esélyt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok még egy esélyt a párotoknak?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, barátom 21.

3 éve együtt vagyunk, az utóbbi egy hónapban nagyon keveset tudtunk együtt lenni,valamint sokat veszekedtünk. apróságokon leginkább. Sokszor érzem azt,hogy ha szakítanánk lenne a legjobb, de ha meg rá akarom magam venni, elkezdek egyből sírni.

Tudom,hogy nagyon hiányozna,hogy mennyire más lenne nélküle.

Ráadásul úgy,hogy nekem ő az első, minden értelemben. + Nehezíti a dolgot,hogy egy osztályban tanulunk(OKJ)

Nagyon nem szeretném elengedni se, de úgy érzem javulni már nem fog.

A gond az,hogy nagyon gyerekes,nem felnőtt még.

Sokszor hülyeséget kérdez,amire ő is tudja a választ,csak jobb neki megkérdezni.

Valaki volt már ilyen helyzetben? Ti mit tennétek?

2018. aug. 4. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
En azt tettem mint ilyenkor a legtobben. 21 evese szakitottam a 6-7 eves kapcsolatommal, mai napig szeretem, tisztelem, hiszen egyutt nottunk fel, de en tovabb leptem. Mindkettonknek fajdalmas volt a valas, de utolag jol tettuk.
2018. aug. 4. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

Adnék neki egy esélyt a helyedbe, magamba meg záros határidővel. Ha nem kap észbe, nem változtat maradandóan, akkor elköszönnék bármennyire is fájna. Viszont benne van a pakliba az ilyen kapcsolatoknál, hogy 5 éven belül visszatérnek ezek a férfiak, mikor rájönnek a "nagy maguk kiélése alatt" hogy mit vesztettek el.

Neked kell tudnod, mennyire vagy erős akartatú, hogy ezt egy szó nélkül végig csináld.

2018. aug. 4. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem feltétlen kell ragaszkodni az elsőhöz, mert ő volt az első mindenben...ha nem jó a helyzet vagy megbeszélitek vagy szakítatok. Fel kell nőni a szakítás nehéz, de túléli mindenki (kivéve, aki öngyilkos lesz, de az meg meg is érdemli, ha ilyen gyenge volt még egy szakításhoz is). Mond meg neki gyerekes vagy változz!
2018. aug. 4. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd eljön az az idő amikor betelik a pohár és sírás meg sajnálat nélkül ott tudod őt hagyni. Nekem is az elsőt nehéz volt elhagyni mindig kerestem valami "kifogást" hogy miért nem mint nálad a suli. De ne aggódj ha nem változik semmi majd idővel ott tudod hagyni.
2018. aug. 4. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Minek?

Én - veled ellentétben - ugyanis nem vagyok kapcsolat- és farokfüggő.

Ami nem működik, azt nem erőltetem :)

2018. aug. 4. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!