Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok még egy esélyt a párotoknak?
20 éves lány vagyok, barátom 21.
3 éve együtt vagyunk, az utóbbi egy hónapban nagyon keveset tudtunk együtt lenni,valamint sokat veszekedtünk. apróságokon leginkább. Sokszor érzem azt,hogy ha szakítanánk lenne a legjobb, de ha meg rá akarom magam venni, elkezdek egyből sírni.
Tudom,hogy nagyon hiányozna,hogy mennyire más lenne nélküle.
Ráadásul úgy,hogy nekem ő az első, minden értelemben. + Nehezíti a dolgot,hogy egy osztályban tanulunk(OKJ)
Nagyon nem szeretném elengedni se, de úgy érzem javulni már nem fog.
A gond az,hogy nagyon gyerekes,nem felnőtt még.
Sokszor hülyeséget kérdez,amire ő is tudja a választ,csak jobb neki megkérdezni.
Valaki volt már ilyen helyzetben? Ti mit tennétek?
Adnék neki egy esélyt a helyedbe, magamba meg záros határidővel. Ha nem kap észbe, nem változtat maradandóan, akkor elköszönnék bármennyire is fájna. Viszont benne van a pakliba az ilyen kapcsolatoknál, hogy 5 éven belül visszatérnek ezek a férfiak, mikor rájönnek a "nagy maguk kiélése alatt" hogy mit vesztettek el.
Neked kell tudnod, mennyire vagy erős akartatú, hogy ezt egy szó nélkül végig csináld.
Minek?
Én - veled ellentétben - ugyanis nem vagyok kapcsolat- és farokfüggő.
Ami nem működik, azt nem erőltetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!