Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtehetnétek, akkor szorult helyzetben lévő párotoknak adnátok egy nagyobb összegget?
nem,mert semmi nem garantálna hogy vissza tudná adni
nem azért ,mert ő nem akarja csak a körülmények áldozata lesz
Attól függ, mennyire ismerem a páromat, mennyire stabil a kapcsoltunk és mennyire bízom meg benne.
Valószínűleg ebben a helyzetben segítenék neki, de nem oldanék meg helyette mindent. Mondjuk a megváltozott munkakörülményére való tekintettel átvállalnám tőle a hitelei fizetését egy időre, legalább addig, míg nem találunk erre valami rendes megoldást.
De a családi okok miatti 10 millió nekem gyanús lenne... Igazából attól is függ a dolog, hogy mihez kellene ennyi pénz?
Ha nekem is csak épp ennyi lenne, egy forinttal se több, vagy csak alig több, akkor nem biztos, hogy odaadnám neki az összeget. Azzal nem segítek rajta, ha mindketten legatyásodunk. Ha már ő így megszorult anyagilag, legalább nekem legyen egy kis félretett tartalékom, amiből mindketten eléldegélhetünk addig, míg valahogy rendeződnek a viszonyok.
Ekkora összeget nem adnék oda, főleg úgy, hogy ez minden pénzem, mert akkor nyilván nagyon keményen dolgoztam érte, hogy összejöjjön. Ha nem okozna gondot ez az összeg, akkor segítenék talán.
Bár pénzzel nem mindig jó segíteni. Aki nem tud bánni a pénzzel, annak adhatsz te bármennyit, mindig gondjai lesznek.
A probléma hogyan alakult ki? Hogyan lett hirtelen 10 millió tartozás, amit azonnal vissza kell fizetni.
Őszintén ilyen zavaros párt eleve nem szeretnék magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!