Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok elutazna pár napra munkaügyben, és nagyobb összeget hagyna nektek otthon?
Most tekintsünk el a ténytől, hogy a párok általában közös kasszán vannak.
Tegyük fel, hogy kapsz 15 000Ft-t, hogy a szükségelteidet fedezd addig, de ne költsd hülyeségekre.
Ha elköltenél belőle 1000Ft-t olyasmire, ami nem kaja és nem háztartási cikk:
1, Szó nélkül kipótolnád a saját pénzedből
2, Szólnál róla, de nem pótolnád ki
3, Nem szólnál és nem is pótolnád ki
Miért?
Ha azért hagyja hogy legyen nálam pénz (mert feltételezzük nekem nincs annyi, mert mondjuk háztartásbeli vagyok) akkor úgy gondolom hogy azt nekem hagyta (vagy nekem és a gyerekeinknek ha vannak) és nem gondolom hogy ki kellene pótolnom vagy fillérre elszámolnom.
Ha megkérdezi miket vettem nyilván nem titok de ha a szükségleteken túl beleférne valami egyéb amit akartam (pl. sminktermék, ruhadarab) akkor megvenném.
29L
(amúgy azért értelmetlen kérdés, mert ha van miből kipótolnom a pénzt amit "hülyesgre" költhetek, akkor minek hagy a pasim a sajátjából? akkor nem szorulok az anyagi támogatására nem??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!