Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok/adnátok a párotoknak ilyen alkalomra?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem így hajnali 1-kor ebből az írásból nem jött le, hogy te a párkapcsolat melyik tagja vagy. Férfi vagy nő?
Na mindegy.:
Sztriptízelni lehet pénz nélkül is. 1000Ft-od meg csak akad egy üveg borra, meg egy flakon tejszínhabra.
Rakd össze ezeket. Nincs olyan ember aki ne örülne ilyesminek.
Én mindennél jobban örülnék annak, ha vennél nekem kezdetnek egy láda sört, De ne valami szart hanem igazi Borsodit hogy az én életem is habos legyen ne csak a mosdó szivacsé, ezután vegyél mellé pálinkát, ebből sem gagyit vegyél mert a csutora a Közmunkás alkoholistáknak való, akik olcsón akarnak be rúgni, Magyar igazi házi pálinka, Segítség (50 Foknál indul) Ha ezek megvannak, tedd bele egy dobozba, persze a doboz egy Nőt ábrázoljon valamilyen formában. Valamint még valami szexi fehérneműt kapj fel az estére, és vesd rá magad.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!