Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a Párotoknak?
Mézeskalács? nehéz csinálni???
Vagy pl. olyan sütit aminek a belsejébe elrejtek egy papírt, és arra írok valamit? rossz ötlet?
Hm... mas 15 evesek ilyenkor mar gyereket csinalnak, es ide jarnak vinnyogni h "nem-e vagyok-e terhes-e"...:D
Mezeskalacs sziv aranyos. Vagy mezeskalacs figura, mint pl. a Shrekben, az egy te, a masik a parod. Vagy torta. Ha habos ossze is kenhetitek magatok es egymast:D
a papir elég gázos mert véletlen lenyeli aztán ott fullad meg szegény :D, mézeskalács nem nehéz, anyuddal siman megcsinálod. Én örülnék neki, bár annak még jobban ha az összesbe bele irnád a nevem :D. Barátnőm is kitalálhatna hasonlót ^.^
18/F
Szerintem nagyon jó ötlet.
Vagy esetleg puhatold ki hogy mi a kedvenc étele és csináld meg neki meglepi ként.:)
De nem kell túl bonyolultat csinálnod sem.Elég ha finom.:)
Vagy ha esetleg szereti a pizzát süssetek egyet.Vagy bármi ilyesmi.Amit tudod hogy nagyon szeret.:)
18/L
Muffin, hmm.. nem rossz ötlet :P
de sajnos, egyszer már próbálkoztam,de nem igazán sikerült.igaz a recept miatt(hiányos volt)... de lehet megpróbálom még1x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!