Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ Férfiak - Számotokra mi számít megcsalásnak? És mi az amit még megtudtok a Párotoknak bocsájtani?
Vannak akik nagyon szélsőségessek. Mindenkinél màs az amit megcsalàsnak titulàl!
A szex gondolom nagyon egyértelmű és megcsalàsnak mondható, de ezenkívűl??
Az exemnek már az is megcsalás kategória ha egy másik sráccal megyek boltba vásárolni.
Másik exemnek az is elég volt hogy valaki bekavart, azaz azt hazudták, hogy lefeküdtem x-el, az x meg még rá is játszott poénból, erre az ex szakított.
Ebből az a tanulság, hogy a nőknek nem kellene össze - vissza vásárolgatni, és egyből nem lenne baj.
Én is szakítanék veled, ha más fogná a bevásárló szatyrot, nem Én. :D
3-4 vagyok.
Én valahogy mindig kifogom a féltékeny állatokat, a harmadik barátomat a sok elém vágott méltatlan vádjai miatt, amikben szintén ártatlan voltam, eleinte bántott, magyaráztam, elkeseredésemben sírtam, aztán én szakítottam mert már nem bírtam tovább hogy mindig szid valamiért, holott szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!