Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az exem normalis?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az exem normalis? Szerintem baj van a fejével vmi személyiségzavarban lehet.

Figyelt kérdés

Elég hosszú történet ,a lényeg lényege egyik napról a másikra elhagyott a párom.72oraig nem adott eletjelet magarol,majd mikor végre elértem egy nő vette fel a telefont és mondta el,hogy együtt vannak,utána átvette a telefont es szakitott .3,5evig voltunk együtt májusban meg tervezte az eljegyzést most,ezt a lányt akarja elvenni feleségül.Közben az is kiderült,H van egy 4eves lánya ,akiről lemondott.

Betegesen féltékeny volt velem és mint,kiderült rengeteget hazudozott.-utolag állt össze a kép.

Ő 28F én 25N

2018. aug. 10. 18:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen a gyerekről semmit ,nem tudtam,nem mesélt semmit.Az előző barátnőjével felvettem a kapcsolatot.Otthagyta terhesen és mindenkinek letagadta ,hogy övé a gyerek.Gyerektartast nem volt hajlandó fizetni.
2018. aug. 10. 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindenkivel nagyon kedves volt,udvarias volt és normális.Aztan sokszor duhkitoresei voltak és betegesen féltékeny volt.
2018. aug. 10. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem, de te maradj, ha még az vagy.

32/f

2018. aug. 10. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Én az leszek.
2018. aug. 10. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez egyre jó: hogy a saját bőrődön tanulod meg, hogy beteges emberrel, akár nő, akár férfi nem kezd az ember, és nem barátkozik, hanem amennyire távol tudja magát tartani az adott személytől annyira távoltartja magát.
2018. aug. 10. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"mindenkinek letagadta ,hogy övé a gyerek.Gyerektartast nem volt hajlandó fizetni." Akkor az anyuka sem nagyon eröltette a tartásdij témát. Hmm-hmm!
2018. aug. 10. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

*betegesen féltékeny emberrel

Betegesen féltékeny ember füle mögött akár nő, akár férfi, mindig van sár és mindig csalja a másik embert.

2018. aug. 10. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!