Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az exem normalis? Szerintem baj van a fejével vmi személyiségzavarban lehet.
Figyelt kérdés
Elég hosszú történet ,a lényeg lényege egyik napról a másikra elhagyott a párom.72oraig nem adott eletjelet magarol,majd mikor végre elértem egy nő vette fel a telefont és mondta el,hogy együtt vannak,utána átvette a telefont es szakitott .3,5evig voltunk együtt májusban meg tervezte az eljegyzést most,ezt a lányt akarja elvenni feleségül.Közben az is kiderült,H van egy 4eves lánya ,akiről lemondott.
Betegesen féltékeny volt velem és mint,kiderült rengeteget hazudozott.-utolag állt össze a kép.
Ő 28F én 25N
2018. aug. 10. 18:22
1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen a gyerekről semmit ,nem tudtam,nem mesélt semmit.Az előző barátnőjével felvettem a kapcsolatot.Otthagyta terhesen és mindenkinek letagadta ,hogy övé a gyerek.Gyerektartast nem volt hajlandó fizetni.
2018. aug. 10. 18:25
2/7 A kérdező kommentje:
Mindenkivel nagyon kedves volt,udvarias volt és normális.Aztan sokszor duhkitoresei voltak és betegesen féltékeny volt.
2018. aug. 10. 18:27
3/7 anonim válasza:
Nem, de te maradj, ha még az vagy.
32/f
4/7 A kérdező kommentje:
Én az leszek.
2018. aug. 10. 18:30
5/7 anonim válasza:
Ez egyre jó: hogy a saját bőrődön tanulod meg, hogy beteges emberrel, akár nő, akár férfi nem kezd az ember, és nem barátkozik, hanem amennyire távol tudja magát tartani az adott személytől annyira távoltartja magát.
6/7 anonim válasza:
"mindenkinek letagadta ,hogy övé a gyerek.Gyerektartast nem volt hajlandó fizetni." Akkor az anyuka sem nagyon eröltette a tartásdij témát. Hmm-hmm!
7/7 anonim válasza:
*betegesen féltékeny emberrel
Betegesen féltékeny ember füle mögött akár nő, akár férfi, mindig van sár és mindig csalja a másik embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!