Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerintem személyiségzavarban szenved, ugyanis bombanő de mégis azt hiszi, hogy nem tetszik eléggé és keresek más csajt. Hogyan tudok segíteni rajta?
Sima önbizalom hiányos,nem személyiség zavaros.
A nők 90% ilyen.Kezdjen el sportolni,vagy valamit csináljon amiben jó,akkor talán többre becsüli majd magát.
Hidd el, valójában dagad majája rendesen.
Nekem is volt egy ilyen nőismerősőm állandóan azt hajtotta, hogy "olyan kövééér vagyok", "olyan lapos a melleeem" "jaaaj, túl vékonyak az ajkaim".
Egyszer meguntam és azt mondtam neki, hogy igazad van. Azóta a jelenlétemben nem játssza az agyát.
"a köcsög osztálytársaim is basztatják"
Miket mondanak neki?
És azt (konkrétan) nem mondják neki, hogy "csúnya vagy"?
Ebben az esetben érteném a problémáját, bárkinek a béka feneke alá süllyedne az önbizalma, ha állandóan ezt kellene hallgatnia.
Ha ő (gondolom)nem mer, esetleg te nem tehetnél az őt cseszegetőkre (persze akkor, amikor a barátnő is hallja) egy két csípős, esetleg megszégyenítő megjegyzést?
de szoktam meg fogok is:)
csak ezzel nem nagyon oldom meg a problémát úgy érzem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!