Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerintem személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerintem személyiségzavarban szenved, ugyanis bombanő de mégis azt hiszi, hogy nem tetszik eléggé és keresek más csajt. Hogyan tudok segíteni rajta?

Figyelt kérdés
Sajnos volt már pár csajos ügyem régen, de ezek mellett éreztetem vele, hogy nagyon szeretem és ő kell.
2010. nov. 21. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mi az a személyiségzavar?
2010. nov. 21. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Sima önbizalom hiányos,nem személyiség zavaros.

A nők 90% ilyen.Kezdjen el sportolni,vagy valamit csináljon amiben jó,akkor talán többre becsüli majd magát.

2010. nov. 21. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szép, akkor csak bókhiánya van.
2010. nov. 21. 19:42
 4/12 A kérdező kommentje:
hát én állandóan bókolok neki,de ez nem igazán segit:S
2010. nov. 21. 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, valójában dagad majája rendesen.

Nekem is volt egy ilyen nőismerősőm állandóan azt hajtotta, hogy "olyan kövééér vagyok", "olyan lapos a melleeem" "jaaaj, túl vékonyak az ajkaim".

Egyszer meguntam és azt mondtam neki, hogy igazad van. Azóta a jelenlétemben nem játssza az agyát.

2010. nov. 21. 19:51
 6/12 A kérdező kommentje:
de a probléma,hogy tényleg látom rajta,hogy ez miatt szenved mindig kéri,hogy menjünk szoliba kondiba stb és ráadásul a köcsög osztálytársaim is basztatják mert irigyek rá
2010. nov. 21. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"a köcsög osztálytársaim is basztatják"

Miket mondanak neki?

2010. nov. 21. 20:12
 8/12 A kérdező kommentje:
nem öltözködik divatosan,van aki magát különbnek tartja(pedig 70 kg)..stb
2010. nov. 21. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:

És azt (konkrétan) nem mondják neki, hogy "csúnya vagy"?

Ebben az esetben érteném a problémáját, bárkinek a béka feneke alá süllyedne az önbizalma, ha állandóan ezt kellene hallgatnia.

Ha ő (gondolom)nem mer, esetleg te nem tehetnél az őt cseszegetőkre (persze akkor, amikor a barátnő is hallja) egy két csípős, esetleg megszégyenítő megjegyzést?

2010. nov. 21. 20:37
 10/12 A kérdező kommentje:

de szoktam meg fogok is:)

csak ezzel nem nagyon oldom meg a problémát úgy érzem!!

2010. nov. 21. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!