Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerintem személyis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerintem személyiségzavarban szenved, ugyanis bombanő de mégis azt hiszi, hogy nem tetszik eléggé és keresek más csajt. Hogyan tudok segíteni rajta?

Figyelt kérdés
Sajnos volt már pár csajos ügyem régen, de ezek mellett éreztetem vele, hogy nagyon szeretem és ő kell.
2010. nov. 21. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az van a háttérbe hogy egyszer még régen kapott egy számára fontos pasitól egy ronda bókot. És ez berögzült.

Én nálam ez a baj. Nő

2010. nov. 21. 22:05
 12/12 A kérdező kommentje:
egy lány bántotta 4 éven keresztül akinek nagyobb szája volt,ez azóta van!
2010. nov. 22. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!