Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszi1993 kérdése:
Kényszeres személyiségzavarban szenvedő 30as pasit hogy lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
Szerintem képes lehet párkapcsolatra, csak nehezebben fogadják el őt. A szüleivel él,de van régóta munkahelye, autója,tisztességes,kedves,normális pasi, csak vannak fura szokásai, mint pl túl sokáig sikálja magát, túl tökéletes akar lenni, be van lassúlva a gondolkodása,ötvenszer átgondol mindent, antiszociális, de vannak barátai, akik régóta azok, újakban nem bízik meg. Iszonyú nehéz megközelíteni a belső lelki világát,mert azzal talán úgy érzi kibillenne a megszokott életéből... Tudom,hogy boldogtalan, sajnos a fenti dolgok miatt semmi nem sikerül neki... Én beleszerettem, és legszívesebben feldobnám az életét,megtölteném élettel... Szomorú vagyok tőle,hogy tudom,hogy ő is az :(2017. jan. 3. 12:21
1/10 anonim válasza:
Miért akarnád egy ilyen emberre pazarolni az idődet? Az ilyen sosem változik meg, és csak szenvednél mellette...
2/10 anonim válasza:
Talan kerj tanacsot a regi baratoktol. De nem egyszeruseited le az eleted
3/10 anonim válasza:
Néhány ember annyira magas szinten űzi az önsorsrontást, hogy az már bámulatos...
4/10 A kérdező kommentje:
Nem értem,miért olyan felháborító dolog ez, hogy nekem "ilyen" ember kell... Mindenkinek van valami fura szokása, de attól még megérdemli a boldogságot. Meg lehet próbálni, aztán ha nem sikerül,akkor hát nem, de én tényleg szeretem,a hülyeségeivel együtt elfogadnám, mert nem egy rossz ember... Ki tudja,talán ki lehetne mozdítani ebből az állapotból
2017. jan. 3. 12:35
5/10 anonim válasza:
Kérdezővel egyetértek abban, hogy mindenki megérdemli a boldogságot, illetve egy ilyen embert is ki lehet billenteni a komfortzónájából(én már csak tudom, mivel hasonló vagyok), de ahhoz nagyon nagy hatással kell lenni az illetőre. Érted ,hogy mire gondolok. Ha megmozdítasz benne valamit, akkor idővel beléd szerethet, ha pedig beléd szeret, az gyökeresen megváltoztatja az életét. Viszont ha nem érdekled, nem váltasz ki belőle semmit, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor se fog történni semmi.
6/10 anonim válasza:
Talán ki lehet mozdítani... ha ezt az utolsó mondatot nem írod le, még azt is mondanám, de jófej vagy. De te itt anyukád akarsz játszani.
7/10 Diavolino44 válasza:
Te most kiverted a biztosítékot! :D
Itt levők nagy része jobb embernek gondolja magat, de hat ilyen a szerelem, nem válogat, valószínű azert tetszik, mert kihívás, s ha együtt lesztek, akkor másképpen fogod látni a helyzetet.
Amugy ha beszélő viszonyban vagytok, egyszerűen tereld ra a témát, mi a helyzetet a lányokkal, akkor azert kiderülne mi a helyzet, s elbucszaskor mond neki, hogy megihatnank a hétvégén egy teát ha van kedved, abból mar le fog esni neki, hogy mi a szituáció. Erre ugyis azt fogja mondani, hogy igen persze, aztán ha tényleg elhiv akkor o is szeretne tőled többet mint barátság. Nem bonyolult ez.
8/10 Szergej55 válasza:
Szerintem meg nem képes párkapcsolatra, ezt csak azután mondom, hogy a típust valamennyire ismerem. Nem baj, hódítgasd csak, de ne lepődj meg, ha esetleg nem sikerül.
9/10 anonim válasza:
Nem akarlak bántani, de ezek nem inkább anyai érzések, meg vmi humanitárius álomkép, hogy majd jobbá teszed az életét? Nekem volt pszichés betegséggel élő pasim, elég sokáig, majdnem 3 évig. Aki magától nem boldog, az melletted sem lesz az, ne vállalj magadra egy ekkora terhet, mert csak téged is megnyomorít a dolog. Egyre görcsösebben fogod majd próbálni és ami a legrosszabb, hogy egy idő után a saját felelősséged is érzed majd a dologban és nem mersz kiszállni sem belőle. Ne egy szomorú kiskutyaként nézz rá, hanem egyenrangú emberként és ha elutasít, azt próbáld meg majd megérteni.
10/10 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy az illetőnek nem jár ki a boldogság, viszont te azt nem veszed figyelembe, hogy egy ilyen személyiséggel rendelkező embernek nem ugyanazt jelenti a boldogság, amit neked. Tehát, ő valószínűleg a falra mászna attól, hogy te meg szeretnéd tölteni az életét "élettel", meg boldogsággal, mert ő tök jól el van a saját kis világában, ahol te maximum zavarni tudnád őt, nem boldoggá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!