Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm teljesen ignorál?

Figyelt kérdés
Csókoloztam egy másik lánnyal amit nagyon megbántam, tud róla és most semmire sem reagál el sem tudok menni hozzá...ilyen helyzetben mégis mit csináljon az ember?? Beszélni akarok vele
2018. aug. 7. 12:51
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Lesz@rom mit toltam túl. 29es te meg nem tudom kinek hiszed itt magad hogy másokat nyomorékozol, biztos nagy ember lehetsz. És még én lennék a hulladék, mikor kihasználnak aztán szakít velem egy sz@ros csókért? Ne nevettess már vicc kategoria amit magyarázol. Szerintem neked még egy normális kapcsolatod sem volt.
2018. aug. 7. 15:55
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon el vagy szállva magadtól, te hulladék. De nem baj, majd pofára esel :)
2018. aug. 7. 16:00
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

"Csak csókolóztunk"... ja, bocs, legközelebb majd "csak leszopott a csaj".

Az EXED nem ignorál, hanem 99% kibxott a francba.

Légy boldog az új csajjal :D

2018. aug. 7. 16:26
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Azt mindenesetre már értem, miért lépett le egyetlen zó nélkül a csaj.

Ilyen emberrel, mint te nem lehet értelmesen beszélni, nyilván el akarta kerülni, hogy pl megüsd.

2018. aug. 7. 16:28
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, hogy pattog a kis szardarab :D Ugye te még meg is köszönnéd neki, ha mással smárolna? Remélem trollkérdés.
2018. aug. 7. 16:50
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Aztak. Ezek után veled nem hogy szakítanék, de az életemből is kiirtanálak. Mi az hogy te nem engeded hogy szakítson?! Írtatok szerződést, vagy mi?! 😂

A párkapcsolat egyoldalúlag felmondható, a kisasszony felmondta.

A ruhákat a helyében meg ezeket olvasva úgy hajigálnám a fejedhez, hogy csak úgy pislognál. Tudod kinek kéne ezek után a cuccok, ha ilyen önzőn állsz hozzá.

29n

2018. aug. 7. 17:04
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rossz hírem felnőttkém.

A bararnőd nem csak egy ilyenért dobhat ki, hanem akár indoklás nélkül bármiért. Mert megunt. Csak.

Ahogy te is szabad akaratodból nyelvelhettél egy csajjal, és ebbe neki semmi beleszólása nem volt.

Egy dolog bosszant csak, hogy valószínűleg a lány is tini, és ezt sem olvassa, így valszeg vissza fog simán fogadni egy kis durci után, mert nem látja, hogy egy önző, taknyos kölyök vagy.

És ezt férfiként mondom neked

2018. aug. 7. 17:22
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

A tőled kapott csipkés bugyit a fejedre húzod kérdező?😃 Vagy minek kéne az neked?

Okos a csajszi, a helyében én sem állnék veled szóba soha többé.Menjéé inkább az újabb nyálcserés partneredhez.Az még nem jött rá, hogy kivel is smárolt.

2018. aug. 7. 17:27
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagy te hogy téged nem hagyhat ott? Egyelöre szerintem befoghatnád a pofádat még neked áll feljebb? Mekkora egy gyökér vagy... és mit csinálsz a ruhákkal amit vettél neki? Odaadod annak akivel csòkolòztál? Amugy ne agòdj szerintem öròmmel adja vissza mindent amit vettèl neki... Majd vesz neki más és hidd el nem ö a hibás 😂😂😂😂 szerinted ezek után akkar rád vagy a szánalmas ajándékaidra emlékezni én a helyébe már rég kib....tam volna mindent amit vettél ugy kib...tam volna mindt téged 😂😂
2018. aug. 7. 17:38
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt megnézném mit szólnál, ha ő smárolt volna mással... :)
2018. aug. 7. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!