Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom teljesen meghülyült?
3 éve vagyunk együtt. A problémáink kb fél éve kezdödtek. Soha nem voltak elvárásaink egymással szemben. Mindketten csináltuk a dolgunkat, nem volt konfliktus. Van egy 1 éves kislányunk, akivel én vagyok otthon, mellette tanulok is levelezőn.
Mostanában elég gyakran megszól, hogy egész nap otthon vagyok, mégsincs mindennap(!) főtt étel, nincs patyolatra takarítva a lakás. Egyre nő köztünk a feszültség, de ha szétszakadok sem tudok minden nap olyat főzni, amit szeret. (ő egy pörköltet sem tud megfőzni.) Eléggé elfajultak a dolgok, próbáltam közeledni hozzá, de egyszerűen mindig másokkal példálózik, hogy a minkatársai minden nap fött ételre és tiszta lakásra mennek haza. Felvetettem neki, hogy költözzünk külön, mert ez a kapcsolat eléggé hanyatlik, erre ő, jogy akkor menjek, de a gyerek marad, és ha mégis elviszem, akkor feljelent hogy megváltoztattam a gyerek lakhelyét, és visszaviszi magához. Mit lehet ilyenkor csinálni? Tényleg nem vihetem el a gyereket?
Rend, és kaja (egyszerűek) simán kivitelezhető lenne...
Mi miatt nem tudsz főzni? És rendet tartani?
Èn 5 éve vagyok ithon a fiammal a párom dolgozik ès mindent egyedül csinálok mert mire haza ér hulla fáradt.Persze a férfi munkát azt ő csinálja.Nem várom el tőle hogy meg íthon is főzzen ès takarítson.
Sőt szívesén csinálom ès mindig alig várom hogy hazaérjen.
Gyerek melett se könnyű főleg hogy most a fiam 5 éves mert mikor kissebb volt èn is könnyebben végeztem a dolgom de most már nem mert anya ez kell anya ezt csináld ès ra is kell figyeljek.Nem könnyű egy anya dolga se othon de ha már ezt bevállaltad akkor légy azon hogy minden jó legyen.
Rendeljetek kajat meg takaritot.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!