Barátnőm teljesen meghülyült, hogy segítsek rajta?
Figyelt kérdés
Sosem beszélt a gondjairól viszont engem mindig meghallgatott és ha tudott segített.. Tudom az én hibám, hogy miért nem erőltettem de én úgy voltam vele hogy amúgyis érett a korához képest bármi baja van, megoldja ő maga. De a napokban... Vagyis már múlt héten is látszott hogy betelt nála a pohár... Viszont mostmár velünk barátaival se beszél, azt tudtam hogy vannak gondjai de ha minket kizár, a szüleinek semmit nem mond el, akkor kihez fordul?? Semmit nem tudok róla, hiába írok neki én bármit ha nem válaszol nem is láttam még ilyennek!! Ő semmi önsanyargatást nem csinált soha, szóval nem tudom most mivan már?!2016. jan. 13. 18:56
1/1 anonim válasza:
Ha nő létére soha nem panaszkodott, akkor ott hatalmas probléma van! És mielőtt letámadtok ez egy természetes dolog, a lányoknak ki kell réddzselni magukból mindent MINDIG!! Nincs kivétel!! Ha erre nincs alkalmuk, akkor maguknak panaszkodnak, de ha azt sem teszi, mert ellenáll, akkor tönkreteszi magát! Ne hagyjad, kapd el az iskolában, vagy a buszon, mindegy, a lényeg, hogy húzd ki belőle a dolgokat és beszéld meg vele, hogy te segítesz neki...stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!