Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A képernyőm teljesen meghülyül...

A képernyőm teljesen meghülyült, ezzel mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Mostanában felfigyeltem rá, hogy ilyen furcsa csíkok nyúlnak el, főleg szövegek mellett, illetve vonalaknál, és nem tudom mitől van, de most épp elvoltam a gépem, mire a képernyő elkezdett kissé vibrálni, a színek megváltoztak, aztán megnyomtam az "auto/set" gombot a monitoron, és most a felbontás is rossz, oldalt van egy fekete csík... Teljesen megőrjít, mit csináljak ezzel?
2015. jan. 8. 01:01
 1/1 anonim ***** válasza:
A képernyődet kösd össze pc és dvd vagy valamiylen lejátszóval, probáld ki. Ha minden kütyünél rossz a kép akkor valszínű hibás a monitorod, vidd el szervizbe vagy vegyél újjat.
2015. jan. 8. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!