Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fordul meg a képernyőm?...

Miért fordul meg a képernyőm? Hozzá sem nyúlok, csak arra jövök vissza, hogy a feje tetején áll a kép.

Figyelt kérdés
Mi okozza ezt?
2014. okt. 30. 14:08
 1/2 spectator válasza:
Már jártam én is így! Windows XP rendszerben van egy alattomos billentyű-kombináció, (Viszonylag egyszerű, ha jól emlékszem Alt + valami) ami elforgatja. Sajnos nem emlékszem már a pontos szintaxisra. Ezt megnyomtam véletlenül, képernyő-háttér alap-állásban. Ha van rá módod, egy másik gépen a Súgóban a billenytű-kombinációkat böngészd végig, és meg fogod találni! Én a FORDÍTOTT képernyőn kerestem vgig, hát nem kívánom senkinek! Van egy további lehetőség: egy ablakban majd le lehet tiltani, hogy ezt soha többé ne értse. Ezt persze a helyretétel után azonnal be-ikszeltem. Sajnálom, de nem emlékszem többre.
2014. okt. 30. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Alt+nyíl A Windows 7 új billentyű kombinálcioja.
2014. okt. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!