Mért van az hogy játszok, böngészek és a képernyőm el sövétül vagy 5mp re utánna megint jó majd megint (VGA: Radeon HD 4850) driver hiba?
Üdv!
Nekem is ilyen kártyám van, nem driver hiba.
Nem véletlenül egy 1gb-os msi hd 4850-ed van, süvítő hangos venti, tápcsatlakozó NÉLKÜLI?
Ha ez van akkor annyit tudok mondani hogy egy szar kár volt megvenni nekem is ilyen volt és több dolog miatt sem jó.
1:Nincsen rajta külön tápcsatlakozó, alaplapból vesz csak fel áramot, elképzelhető hogy a te alaplapod sem tolerálta ezt túl sokáig és emiatt szar.
2:Az újabb catalyst-ekben már valamiért nem működik a power play funkció azaz nem veszi vissza 2d-ben a kártya órajeleit. emiatt hajlamos minden tönkremenni. Főleg alaplap.
3:Telepísd fel az msi afterburnert és állíts be neki egy 2d profilt amiben autómatikusan felveszi a 450 es ram és legkisebbre állított gpu órajelet. Ez után megszűnik egy időre(Pár hónap) a fagyás, utána nekem ismét előjön és egyre szarabb az egész gép és kártya.
Jah és ne nagyon költ már egy am2+-os alaplapra ha olyanban használod. Ha végleg tönkrement vegyél egy amd APU-t
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!