Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél éven keresztül össze akart jönni velem egy fiú, aztán meggondolta magát, akkor miért ignorál teljesen? Mintha idegenek lennénk.
Szerintem azt gondolja, hogy csak játszottál az érzéseivel és most próbál kemény lenni, hogy visszaadja ezt neked.
Nem értem egyébként, hogy miért ilyen a viselkedése, ha te akartad folytatni.
Ha te csak barátként akartad folytatni, akkor valamilyen szinten megértem.
Velem is volt ilyen, hogy a lány egy idő után csak barátkozni akart volna, de ez nekem rosszul esett.
Mondjuk én ilyet nem tennék mint ez a srác.
Fél éven keresztül futott utánad, de te csak kelletted magad, akkor mégis mit vársz?
Lehet nem akartál tőle többet, de akkor azt egyből, egyenesen kellett volna kiböknöd nem pedig élvezni a rajongást amivel legyezi a hiúságodat. Lehet kihagytál pár részletet, de te a barátságot már csak utólag említetted nekünk, mondván "ettől még az is jobb".
Másik, fél év alatt egyszer nem mentél el vele randizni, ez hülye duma, fél év alatt vagy száz randevúra lett volna idő, egy lány sem olyan kivételes hogy fél évig fusson utána egy férfi bármi előrelépés nélkül, még a legromantikusabb meg legrendesebb is megunja ha állandóan lebegteted. Vagy nagyon különlegesnek kellett tartania, de akkor meg balek és vegye tanulópénznek, nőre nem várunk hétnél tovább.
Ha van esze azóta talált helyetted olyat aki megbecsüli és aki kiérdemli a törődést.
Ha valóban szeretted, nem kellett volna kikosarazni hónapokig, sőt fél évig. Utólag sok mindent megbánhat az ember, de ő teljesen jogosan sokallt be tőled. Egyetértek az ötössel, ilyenkor már nem köntörfalazhatsz meg bújhatsz kifogások mögé, ne barátkozni akarj, hanem randevúzni, és szó szerint az érzéseidet mondd el neki. Más sejtetni/utalgatni, és más egyenesen és nyíltan kimondani.
Jelzéseket küldözgetni ott volt a fél év. Ha nem akarod elveszteni, a sima bocsánat kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!