Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, hátráltat a párod a fejlődésben/előmenetelben (karrier szempontjából)?
Engem a párom a könyvem elkészítésében támogat. Elolvassa a kész fejezeteket,véleményez,észrevételeket tesz. A pozitívat kiemeli,a negatívat finoman közli mert tudja,hogy nehezen viselem a kritikát. De ez borzasztóan bagy segítség!
Hálás is vagyok neki. Értelemszerűen én is támogatom. Most játékkészítési projekt van androidra. Arra tanul,én pedig mindig megkérdezem mennyit halad és mit tanult az ügyben. Hogy felidézze,kérdezgetek tőle és kérem;hogy mutassa meg miket alkotott. :)
Én lány vagyok,párom férfi. Mindketten 19 évesek :)
Nem. Ha hátráltatna bármelyik álmomban vagy célomban, akkor nem lenne a párom, ennyire egyszerű az egész. Ezzel ő is ugyanígy van.
32N
doktorandusz 25/N, párom 31/F
Bizonyos dolgokban hátráltat, de cserébe hihetetlen mennyi támogatást nyújt (pl. amikor valami szoros határidő van, magára vállalja a házimukát, hogy nekem ne kelljen azzal foglalkoznom és a közös életünk tervezésénél is figyelembe veszi a tanulmányaimat, stb). Összességében sokkal inkább támogat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!