Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, hátráltat a párod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, hátráltat a párod a fejlődésben/előmenetelben (karrier szempontjából)?

Figyelt kérdés
Kérlek írd le néhány mondatban a neved és a korotokat, illetve párod nemét.

2018. aug. 6. 21:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Kedves 21.12-es! Nem csak úgy hátráltathat, ha beleszól. Pl ha van gyereketek, de te egyetemre jársz, nem vigyáz rá. Női szerepek: főzés, takarítás, mosogatás, stb. 100%ban rád marad. Pedig lehet te melózol többet, az előléptetés miatt, stb.
2018. aug. 6. 21:23
 12/26 anonim ***** válasza:
27%
#10: A posztiro nemebol nem kovetkezik automatikusan a parja neme. Foleg manapsag.
2018. aug. 6. 21:23
 13/26 A kérdező kommentje:
21.20 igen kértem! :) mert nem jól fogalmaztam át. Először előre írtam aztán hátra. De gondolom senki nem írja le a nevét. :))
2018. aug. 6. 21:24
 14/26 A kérdező kommentje:
21.23 valóban nem! :) de ha gondoljátok akkor írjátok meg mindkettőtök nemét! :) A kérdés kiírója pl. Nő és Férfi a párom.
2018. aug. 6. 21:26
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"A posztiro nemebol nem kovetkezik automatikusan a parja neme. Foleg manapsag."

Ezt értem, de a kérdező maga írta, hogy azért kérte a párod nemét, hogy a heteronormatív világot alapul véve kikövetkeztesse, hogy te akkor a másik nem vagy.

De a te nemedet is kérte (amit elírt nevednek).

2018. aug. 6. 21:29
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

Először is: sajnálom, hogy az életedet egy olyan balfékkel sikerült összekötni, aki csak a saját kényelmét nézi. :(

Én mondjuk bele se kezdenék olyan kapcsolatba, ahol egymás kölcsönös támogatása nincs meg. Most ugyan nem vagyok kapcsolatban, de eddig ez még soha nem okozott problémát, legyen szó akár tanulásról, akár karrierről, akár pusztán valami hobbiról. De szerintem ez az egészséges. Két ember ha szereti egymást, alapvető, hogy segítsük egymást.

F 35, a nevem meg szerintem irreleváns a válasz szempontjából. Eddig párkapcsolataim pedig nőkkel voltak.

2018. aug. 6. 21:44
 17/26 A kérdező kommentje:
21.29 :)))
2018. aug. 6. 21:48
 18/26 A kérdező kommentje:

21.44 köszönöm kedves válaszod! :)

Igen én is sajnálom, hogy a párom ilyen. Hidd el én jobban. :( nem tudom meddig bírom, bírni kell -e...

2018. aug. 6. 21:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Butasag az eletunkben alapveto dolgokat egymassal szembe allitani, es ugy allni hozza, hogy az egyik hatraltat a masikban. Mindet kezben kell tartani egy megfelelo egyensullyal a harmonikus elethez.
2018. aug. 6. 22:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen segìtjük egymást. 13 éve vagyunk együtt, 10 éves házasok vagyunk és van egy 4 éves lànyunk.. Először ő képezte tovább magát. Ìgy könnyebben teremtettük meg a hátteret, hogy én is tanulhassak. Jövőre végzek az egyetemen. Mindenben támogat, segìt a háztartásban és a gyerekkel kapcsolatos dolgokban is. Nagyon jó férj, mindenben mellettem áll. 32 évesek vagyunk.
2018. aug. 6. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!