Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, hátráltat a párod a fejlődésben/előmenetelben (karrier szempontjából)?
"A posztiro nemebol nem kovetkezik automatikusan a parja neme. Foleg manapsag."
Ezt értem, de a kérdező maga írta, hogy azért kérte a párod nemét, hogy a heteronormatív világot alapul véve kikövetkeztesse, hogy te akkor a másik nem vagy.
De a te nemedet is kérte (amit elírt nevednek).
Először is: sajnálom, hogy az életedet egy olyan balfékkel sikerült összekötni, aki csak a saját kényelmét nézi. :(
Én mondjuk bele se kezdenék olyan kapcsolatba, ahol egymás kölcsönös támogatása nincs meg. Most ugyan nem vagyok kapcsolatban, de eddig ez még soha nem okozott problémát, legyen szó akár tanulásról, akár karrierről, akár pusztán valami hobbiról. De szerintem ez az egészséges. Két ember ha szereti egymást, alapvető, hogy segítsük egymást.
F 35, a nevem meg szerintem irreleváns a válasz szempontjából. Eddig párkapcsolataim pedig nőkkel voltak.
21.44 köszönöm kedves válaszod! :)
Igen én is sajnálom, hogy a párom ilyen. Hidd el én jobban. :( nem tudom meddig bírom, bírni kell -e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!