Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövedelembeli különbségek a nő javára?
Barátnőm egyetem mellett dolgozik félállásban és annyit keres mint én teljes állásban a szalag mellett.
Ez engem nagyon frusztrál, mert neki fényes karierutak vannak kilátásban, míg nekem semmi. Félek h vki elragadja mellőlem idővel. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Ő egy szóval se mondja h zavarná a különböző jövöbeli kilátások.
Szerintetek ezen, hogy lehetne ebből életképes kapcsolat 3 év múlva amikor már a mesterképzéssel is végez? Nem szeretném elveszíteni
Szerintem ezt nem lehet tudni. Viszont ez a felnézés tényleg jelen van a pénzbeli különbségeknél.
Én is ismerkedtem már nálam gazdagabb nővel és mindig azt próbálta hangoztatni, hogy okosabb nálam... Én nem bírtam ki és vége lett.
Aranyos ahogy sirnak a hapsik h a nok ra se neznek az ilyen gyari munkasokra, mert ok diplomasok. Amikor itt az elo pelda ra h nem ez a fontos, rogton kiderul h akkor is problemaztok.
El fogod bszni a kapcsolatot. Most mondom. :D
Nem tudom de 3x-os elonyben vagyok nokent a fizummal megsem jut eszembe elhagyni a parom. Nem a keresete miatt nezek fel ra, amugy tok okos.
Az exem diplomas volt amivel kitorolhette a v***gat, ugyhogy ennyit a kulonbsrgekrol. Ja odavolt magatol h diplomas mikozben evekig eltartottam mert keptelen volt egy allasinterjun normalisan megnyilvanulni...
én sem a pénz miatt izgulnék, hanem hogy előbb-utóbb össze fog jönni egy agyas pasival.
suba subához, guba gubához.
Nem tudom hogy te hány éves vagy, de szerintem neked is van lehetőséged fejlődni.
Te is tanulhatsz valami új/jobb szakmát, sőt akár egyetemre is járhatsz levelezőn és aztán máris többet keresel majd.
Egy férfiban nagyon értékelendő, ha ambíciózus.
Konkrét példa: Egyik kolléganőm szalagon kezdte, ma pedig a bérszámfejtést vezeti. Nem volt semmi protekciója, a főnöke melósként még utálta is... Mégis felküzdötte magát. Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!