Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat egy japán fiú és egy magyar lány közt? Mert ugyebár kultúrális különbségek, stb.
Ezért kell vele ismerkedni, és akkor feltérképezheted, hogy mi az ami nem ok és mi az ami nem.
Nem kell egyből lefektetni és járni vele másnap, ahogy megismered ;)
Lehet hogy nem veszi olyan komolyan a kulturális dolgokat.
Beszélj vele ismerd meg. Ez nem attól függ hogy honnan jöttél hanem hogy te milyen vagy és ő milyen. Szerintem kb. Annyi esélyed van japánoknál találni olyat akivel össze jöhet mint bárhol máshol.
(Sors társ, én pont fordítva vagyok ezzel. Én japán lánnyal járnék szívesen :D )
Szerintem abban az esetben működhet, ha Európában éltek és ő is az európai szokásoknak megfelelően viselkedik. Sajnos Japánban halálra van ítélve a kapcsolatotok. Rengeteg eruópai nő házasodik meg kint és nagyon nagy részük válásra kényszerül a kultúrális különbségek miatt. Ott a nőket még mindig nagy elnyomásnak vannak kitéve a férfi társadalommal szemben. Esetleg ha férfi lennél, akkor azt mondom, működne Japánban egy japán nővel.
De még egyszer írom, európaiként itthon klappolhatnak a dolgok, de ha haza akar vinni, ne menj, mert az egyik napról a másikra fog megváltozni veled szemben és nem fogja érteni, mi a bajod vele.
Mind a ketten turáni népek vagyunk.
Remélem tisztában van ezzel a japán.
Szóval elég furán hangzik ez, de a kulturánk egy (volt). Csak nekik sokat változott, és mit ezt látjuk ma, ezt, hogy mintha semmi egyezés nem lenne közöttünk.
Amúgy meg okos emberek, bár én a koreaiaikat jobban bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!