Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy jó állásajánlatot külföldön, de a párom nem szeretne abban az országban élni, mit gondoltok?
Szimplán hülye vagy, hogy összejöttél vele úgy, hogy te Németországba akarsz menni, ő meg nem. Én ezért nem kezdek kapcsolatba addig, amíg jövő évben külföldre nem költözök, majd ott keresek párt.
Most mégis mire számítottál? Tudtad, hogy nem akar oda menni. Vagy menj egyedül és lesztek távkapcsolatban/szakítotok, vagy maradsz itthon, vagy olyan helyre mentek, ami mindkettőtöknek megfelel.
Szerintem, ha ez alapból is tudható volt, hülyeség volt összejönni. Így meg te döntsd el, hogy neked ebben az esetben mi a fontosabb.
Én hasonló helyzetben vagyok, mint a párod, annyi különbséggel, hogy az én párom nem akar külföldre költözni. Ha ezzel elém állna, és nála nem lenne apelláta, akkor szakítás lenne végemről a része, mert igen, rohadt sokat tanultam azért, hogy ne a húspogácsát forgassam a Mekdönciben meg a poharakat mosogassam a csehóban, hanem szellemileg kihívást jelentő munkám legyen, itt jól keresek, fontos nekem a magyar nyelv. Nagyon maximum akkor utaznék el, ha biztosítva lenne hasonló munka, és angol nyelvterület lenne, mert angolul jól beszélek. A nulláról nem akarnék semmit sem kezdeni.
Valószínűleg mindent magkapnál Németországtól amire vágysz. Viszont cserébe több mint valószínű hogy a kapcsolatotok nem fogja kibírni. Mindenki azt mondja egy jó kapcsolat simán kibírja... Hát figyelj én Ausztriában élek, látom mi történik azokkal akik távkapcsolatban élnek... 10 ből jó ha 1 kapcsolat kibírja! Ennek tudatában mérlegelj, mi éri meg jobban?
Ha otthon nincsenek anyagi gondjaitok, jobban éltek mint az átlag, szereted őt és nem akarod elveszíteni akkor maradj otthon. A pénz csak pénz....ami fontos az az emberek.
Menjél... ha annyira szeret, megvár ha elhagy, vagy megcsal, akkor úgyis találna rá indokot...
Egy pillanatig ne gondolkozz, fiatal vagy, előtted az élet, MENJ, MENJ, MENJ!
27 voltam, mikor Svájcba költöztem, életem legjobb döntésének bizonyult.
Ja unokatesómék 2,5 évet húztak le 2000km-ről, most már két kislány szülei.
Én félévig éltem távkapcsolatban a párommal, 1,5 éve pedig összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!