Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kapnál egy jó külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapnál egy jó külföldi állásajánlatot, de a párod nem akarna költözni, akkor mit tennél?

Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 00:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerű, mert több mindentől függ, hogy hogyan döntenék, meg a párkapcsolat komolyságától is.
2018. márc. 18. 00:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Sok minfentol fugg. Hol, milyen, mennyire almaim allasa, milyen regi a kapcsolat.

Keves az info.

2018. márc. 18. 00:58
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem hagynék ki egy jó ajánlatot egy kapcsolatért, ami ki tudja, meddig fog tartani.
2018. márc. 18. 00:58
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
En ott hagytam a paromat. Jo dontes volt. Nelkule sokkal tobbet elertem,mint vele. O meg hagy nyomorogjon Magyarorszagon,ha olyan nagy hazafi.
2018. márc. 18. 01:02
 5/16 anonim ***** válasza:
27%

Kimennek mindenképpen.

De amúgy is tervezek kimenni. Majd pasi is akad kint, aki többet ér mint egy magyar pasi. Magyar pasi többé nem kéne.

2018. márc. 18. 01:06
 6/16 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom...ez függ attól is, hogy mennyire komoly a kapcsolat. Ha ő az igazi, és úgy vagyok viszont szeretve, ahogy az kell, és a jövőnket együtt tervezzük, hozzámennék és gyereket szülnék neki, akkor képtelen lennék arra, hogy kimenjek nélküle, maximum csak 2-3 hónapra, ha idénymunkáról van szó, tartósan semmiképp...

Nem problémáznék azon, hogy ő nem akar kijönni, és, hogy miért nem?! Mert vannak olyanok, akik NEM AKARNAK külföldön élni! Persze bánkódnék egy kicsit, hogy ez nem valósul meg, de összekapnám magam, és megpróbálnék itthon érvényesülni. Ha nem lenne jó végzettségem, vagy jó szakmám, akkor képezném magam, és más irányban próbálnék elhelyezkedni...

2018. márc. 18. 01:10
 7/16 anonim ***** válasza:
En is mennek. Gondolom fiatal vagy, nincs csalad, a parodnak sincs bebetonozott karrierje.
2018. márc. 18. 01:16
 8/16 anonim ***** válasza:
3%
Egyetértek az 5-ös válaszolóval, én befejezem itthon a tanulmányaimat és megyek is ki, párkapcsolatot is csak kint akarok majd legközelebb. Szóval a kérdésben szereplő döntéssel szerencsére soha nem kell majd szembenéznem :D
2018. márc. 18. 01:28
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Ti mennyire ostobák vagytok...úristeeeeeen! :DDDD

"Magyar pasi nem kéne?"

Azért, mert volt pár görény, akivel összehozott a sors?

Azt hiszitek, hogy azért, mert valaki nem magyar, hanem lengyel, holland, angol, vagy spanyol más? :D Szerintetek a nemzetiség dönti el, hogy ki mekkora szemét?

Megsúgom, hogy ha mindig barmokba futtok bele, akkor ott veletek van a bibi! Rosszul választatok! Tök mindegy, hogy hol, melyik országban, milyen nemzetiségűvel ismerkedtek, mert 10 normális pasiból képesek lesztek kiválasztani a 11. idiótát.

Szánalmas, hogy azért, mert ti vagytok hülyén összerakva, a konkrét magyar férfitársadalmat hibáztatjátok, és húznátok le a budin...

2018. márc. 18. 02:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Provokativ troll valaszok :DDD
2018. márc. 18. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!