Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapnál egy jó külföldi állásajánlatot, de a párod nem akarna költözni, akkor mit tennél?
,,O meg hagy nyomorogjon Magyarorszagon,ha olyan nagy hazafi."
Így van,én mennék azonnal,ha nem jön akkor vége sajnàlom de a jólét fontosabb.
Szakítanék... ahogyan tettem is négy éve.
Az exem kerek-perec kijelentette, hogy nem jön, én meg nem hagyhattam ki egy ilyen ajánlatot, mint amit kaptam.
Külföldön élek azóta is, mostmár a menyasszonyommal :)
33 ffi
13-as!
A te hozzáállásod sem teljesen normális!
Kimehetsz oda, ahová akarsz, találhatsz ott egy cuki pasit, szerelembe is eshetsz, aztán közölheti a drágád, hogy bocsi de ő ott nem érzi jól magát, menne máshová! Ez tökre nem úgy működik, hogy te eltervezed, mikor, hol esel majd szerelembe, és kb. csettintésre jön is a love! A szerelem bonyolult dolog, néha áldozatokat meg kompromisszumokat kell hozni.
Rajtad kívül 2-en elég flegmán reagálták le a magyar pasi kérdést, ezért írtam összességében úgy, ahogy, és nem, nem érzem magam kellemetlenül miatta. Az, hogy te, aki normálisan fogalmaztál, magadra vetted, az a te döntésed volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!