Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kapnál egy jó külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapnál egy jó külföldi állásajánlatot, de a párod nem akarna költözni, akkor mit tennél?

Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 00:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

,,O meg hagy nyomorogjon Magyarorszagon,ha olyan nagy hazafi."

Így van,én mennék azonnal,ha nem jön akkor vége sajnàlom de a jólét fontosabb.

2018. márc. 18. 06:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem mennék, mert a párom se ment, amikor kapott egy jó ajánlatot. Sőt, még Budapestre se ment el nélkülem, mert én nem akartam. És szerintem semmi probléma a magyar férfiakkal. 26/N
2018. márc. 18. 06:52
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
#9 Nem érzed kellemetlenül magad, mikor úgy írsz kommentet, hogy fogalmad sincs a valós háttérről? Nekem semmi bajom a magyar pasikkal, egy szóval sem mondtam, én csak azért nem akarok már innen párt, mert nem akarom, hogy véletlenül is lebeszéljenek arról, hogy kimenjek. Ez az első, ha pedig tegyük fel kijönne velem, akkor igazodni kell ahhoz, hogy ő pontosan hova akar menni, mert lehet én mondjuk Németországba akarnék, de ő meg nem beszél németül és nem akar...vagy kiköltözünk, aztán meggondolja magát és haza akarna jönni. Na, ezeket megelőlegezvén, inkább majd csak akkor akarok szerelmes lenni, ha már ott élek, ahol én akarok, nem varrok most feleslegesen bonyodalmat a nyakamba. Szóval mielőtt nagy hangon lehülyézel valakiket, előbb nem ártana tisztában lenni azzal, hogy nem pont te beszélsz-e hülyeségeket, illetve nem pont te vagy-e hülye, amiért tudatlanul ítélkezel.
2018. márc. 18. 07:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Szakítanék... ahogyan tettem is négy éve.

Az exem kerek-perec kijelentette, hogy nem jön, én meg nem hagyhattam ki egy ilyen ajánlatot, mint amit kaptam.

Külföldön élek azóta is, mostmár a menyasszonyommal :)

33 ffi

2018. márc. 18. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

13-as!

A te hozzáállásod sem teljesen normális!

Kimehetsz oda, ahová akarsz, találhatsz ott egy cuki pasit, szerelembe is eshetsz, aztán közölheti a drágád, hogy bocsi de ő ott nem érzi jól magát, menne máshová! Ez tökre nem úgy működik, hogy te eltervezed, mikor, hol esel majd szerelembe, és kb. csettintésre jön is a love! A szerelem bonyolult dolog, néha áldozatokat meg kompromisszumokat kell hozni.

Rajtad kívül 2-en elég flegmán reagálták le a magyar pasi kérdést, ezért írtam összességében úgy, ahogy, és nem, nem érzem magam kellemetlenül miatta. Az, hogy te, aki normálisan fogalmaztál, magadra vetted, az a te döntésed volt...

2018. márc. 18. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem költöznék ki külföldre, így nálam ez a kérdés tárgytalan. Más esetben mérlegelném, hogy a kapcsolat fontosabb nekem vagy az állásajánlat (ha nem fogadom el, akkor úgy érezném, kevesebb vagyok tőle? nem tudtam elérni az álmaimat? vagy csak x ezerrel többet keresnék? - ilyeneket gondolnék végig). Ha pepitában a párommal lennénk így, megérteném, ha elhagyna, ha az az ő lelkének annyival fontosabb.
2018. márc. 19. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!