Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jártatok először valakivel?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok!2010. jún. 19. 19:29
11/44 anonim válasza:
Kinek,mit jelent a járás....első nagy szerelmem..:15 évesen
12/44 anonim válasza:
15 évesen és azóta is együtt =) 17/L
13/44 anonim válasza:
15évesen, de megbántam.
Jelenleg elmúltam 17, van barátom 8hónapja, de még szűz vagyok.
15/44 anonim válasza:
12 évesen/ mi akkor úgy dontottunk, hogy járunk :D kétszer kaptam voros rozsát, fagyizni is elhívott :D soha nem fogtuk meg egymás kezét... de olyan romantikus volt :D
olyan kapcsolat, amiben már kézfogás, puszik és egyetlenegy csók is volt- 14 évesen :)
most tiszta jó erre visszagondolni! koszi a kérdést :)
23L
17/44 anonim válasza:
Lehet lefognak itt sokan szólni, 12évesen lett egy jóval idősebb barátom, és még most is vele együtt vagyunk:) 19/L
(A párom 29)
18/44 anonim válasza:
18/L azóta is együtt vagyunk:)
20/44 anonim válasza:
14 évesen.tudom,hogy ez miatt lesz aki leszól,de 14 évesen összejöttem egy 19 évessel.Még mindig együtt vagyunk,és szeretjük egymást.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!