Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ebben a helyzetben? 16/L
1 éve vagyunk együtt a barátommal, én 16 vagyok és ő pedig 20. Az elmúlt 2 hónapban állandóan veszekszünk,minden apróság miatt összeugrunk és mivel mindketten makacsok és hirtelenharagúak vagyunk, egymáshoz vágjuk h vége,szakítunk majd kibékülünk X óra múlva(napok nem szoktak eltelni).Sokat beszélünk msnen,ott veszekszünk a legtöbbet véleményem szerint azért,mert ott végülis bármit le mer/tud írni az ember.Tegnap összevesztünk,nem bízik bennem és időt kért.A mai napon kb csak kínoztuk egymást a beszélgetéssel,és arra jutottunk h tegyük meg de végleg az elválást.Kis idő múlva bele is egyezett,majd mérges lett és fejemhez vágott dolgokat,hogy mellettem sose volt nyugalma de most majd úgyis lesz,nemérdeklem már őt és nem szeret,kiöltem az érzést belőle.Könyörögve sírtam,és nem akartam belenyugodni,de visszautasított.Este viszont úgy csinált a telefonbeszélgetés alatt,mintha minden oké lenne(szia szerelmem,nagyon szeretlek stb).Megbánta amit tett és ki akar békülni,mert tudja h énis szeretem őt.
Nyilván logikus lenne a szakítás,mert mostanság csak marjuk egymást...de nemtudom! SZERETEM ŐT!
Holnap találkozunk... vélemények ?
azabaj h amikor nem vagyok vele,muszáj,hogy beszéljünk mert hiányzik :S és hát ott az msn..
annyiszor eljátszottuk már,h tiszta lappal kezdjünk... mindegy a holnapi találkozó remélem jól sikerül!
Első haragotokban kell lehűteni magatokat! Várj pár másodpercet, mielőtt robbansz:)
Amúgy ez aranyos történet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!