Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ebben a helyzetben a "legjobb barátnőmmel",és legyen-e valami a szerelmével?
Januárba jártam egy sráccal...3 napja kiderült hogy a LEGJOBB BARÁTNŐM smárolt vele még akkor februárban:@... én erről máig nem tudtam,de viszont van a barátnőnek egy szerelme(a srác nem szereti,de a bnőm igen,jártak is)és én ezzel a fiúval smároltam(már miután szakitottam az exemmel)
amikor megmondtam a bnőmnek h smároltam vele,akkor én tartottam magam szarnak hogy hogy lehetek ilyen,hogy a szerelmével smárolok.De ő akkor miért nem tudta mondani h ő meg februárba a pasimmal?:S:S:S na ezért haragszok most rá.!
Mi a teendő most a "legjobb bnőmmel",és legyen e vmi a szerelmével (amugy bejön nekem is,csak ugy nem smároltam vna vele,eddig azért nem jártunk mert hogy a bnőm...)amugy 15/L vagyok
Ájj gyerekek, micsoda problémák. Talán nem kéne ekkora ribancnak lenni és kevesebb ilyen Barátok Közt típusú "jajbocsmegdugtamabarátod" szitu alakulna ki, sőt lehet hogy valami párkapcsolatféleséggel is találkoznátok :D
Szánalom...
Mind a ketten befejezhetnétek ezt a hülye fiúzást.
Foglalkozzatok más dolgokkal inkább, mint környezetvédelem, filmek, divat, tánc, sport, kirándulás stb.
A mai felelőtlen tinik...fúúúj.
a helyedben hagynám az egészet a fenébe...az állítólagos legjobb bnődet, mert sztem ezek után már nem az...
meg a pasit is, ha neki mindegy hogy te vagy bnőd, neki mindenki jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!