Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kibékültem a (volt? ) legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibékültem a (volt? ) legjobb barátnömmel. Azóta van egy pasija és most nem tudom kíváncsi-e még rám?

Figyelt kérdés

Szóval tudom, hülyén fogalmaztam a kérdést, ezért inkább leírom itt részletesebben.

Szóval úgy 9 hónapja elég sokat vitáztam a legjobb barátnömmel és a végén már annyira összevesztünk, hogy vége lett a barátságnak.

Na most 2 napja rámírt msn-en egy kamucímröl és rákérdezett, hogy én tettem-e egy bizonyos dolgot. Ez nem volt olyan komoly dolog, de azért csináltam direkt, hogy felkeressen és megbeszéljünk mindent, mert amúgy én sose tudtam elérni..

Na most kibékültünk aznap egy hosszas beszélgetés és bocsánatkérés sorozat után. Most eléggé boldog vagyok, mert hiányzott nekem azóta is és egyelöre úgy néz ki semmi gond nincs.

Viszont, most jön az amiröl a kérdésem szól..

Szóval ö régen mindig havonta váltogatta a pasikat és sose maradt meg egynél.. mindig valami gondjuk volt.

Most, hogy újra barátok lettünk beszélgettünk, hogy kivel mi történt és kiderült, hogy van egy pasija most már 9 (!) hónapja, nagyjából azóta mikor összevesztünk.

Ezen meglepödtem, hogy ilyen hosszú kapcsolata van most, de persze örülök is neki, mert boldogok együtt.

Viszont felmerült bennem egy két dolog...

Nem lakunk egymáshoz közel, de régen többször eljöttünk egymáshoz hetekre és jól megvoltunk meg minden. De most, hogy van egy komoly kapcsolata egy olyan pasival akit tényleg szeret, vajon tudunk-e majd még mi találkozni?

Csak mert nem tudom, hogy otthagyná-e 1 hétre a pasiját.. vagy ha én mennék hozzájuk, akkor nem tudna vele találkozni annyit... Szóval attól tartok, hogy már sose lesz olyan jó a barátságunk mint régen, mert a pasijával olyan jól megvan, hogy velem nem akarna találkozni, csak msn-en lennék jó neki beszélgetésre... :(

Persze nem biztos, hogy így van.. de nem mertem még rákérdezni, mert csak 2 napja beszélünk újra és nem akarom, hogy megbántsam a kérdéssel vagy valami...

16/L

2011. jún. 2. 20:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Ennyire hülye kérdés, hogy senkit se érdekel? :(
2011. jún. 2. 21:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyébként most nyáron mennek nyaralni a balatonhoz és gondoltam rá, hogy esetleg rákérdezek, hogy velük mehetnék-e... de lehet csak zavarnék ott, mert biztos megy a pasija is és útban lennék.
2011. jún. 2. 21:14
 3/8 Lord Sad and Bad ***** válasza:

Mi egyszerű válaszolók,legalább annyira nem tudjuk,hogy a jövőben mennyi időt tud rád szánni,mint Te. :D

De általánosságban: A barátság akaratlanul is háttérbe szorul ha valamelyik félnek komoly párkapcsolata van.

Az,hogy ő mennyire törekszik a barátságai ápolására,az csak rajta múlik. Illetve részben a barátján is,hogy mennyire tolerálja,ha pl egy hétre hozzád költözik.

A barátságotok régi szintjét mindenesetre ne várd vissza,nem lesz olyan.

A nyaralásukra bekéredzkedni kifejezett hívás nélkül minimum tapintatlanság lenne részedről.

2011. jún. 2. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod...

Igen végülis igazad van abban amit mondasz... Azért ha nem is tud annyi idöt szánni rám remélem még majd tudunk néha találkozni. De szerintem egy darabig hagyom az egészet és csak beszélgetek vele rendesen, aztán majd esetleg ha már egy ideje jól megvagyunk megint akkor elöjön a téma.

A nyaralással kapcsolatban is igazad van.. ez tényleg hülye ötlet volt.

2011. jún. 2. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz dolog a barátság és a szerelem között különbséget tenni vagyis elkülöníteni a kettőt egymástól.

Attól hogy van párja még téged is a barátjának tart csak hát a nagy szerelem az szerelem, ilyenkor minden a szerelme körül forog és hát érthető hogy vele akar lenni mindig. Esetleg kitalálhatnátok néhanapján valami közös programot is, nem tenne rosszat senkinek se.

2011. jún. 2. 21:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen erre gondoltam... az egyik régi pasijával egyszer hármasban egy egész estére elmentünk sétálgatni, fagyizni, jól elvoltunk meg megismertem a barátját is.. Talán majd most is összelehet hozni valami ilyet. De persze nem akarom én kitúrni meg semmi ilyesmi.
2011. jún. 2. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

21:28-as vagyok.

Van egy nagyon jó, mondhatni legjobb barátom. Rengeteget beszéltünk egész napokat mikor csak szabadidőnk volt skypeoltunk mindig. Van egy barátnője és sokszor volt vita mikor beszélgettünk is (nem szégyenlősek) és tudtam hogy nagyrészt én vagyok az oka neki néha ezt szóba is hozta a lány.

Lényeg hogy tényleg szinte lehetetlenek tűnik a két dolog egyszerre. Vagy megértőek és akkor nem olyan nehéz vagy pedig sértődős és maga a pokol az egész.

Őszintén szólva én nem mennék velük nyaralni biztos egyedül akarnak lenni.

2011. jún. 2. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Ezt a nyaralást ki is vertem a fejemböl...

Tényleg hagyni fogom öket és majd max ha ö említi meg, hogy találkozhatnánk, majd akkor beszélek csak róla :)

Én is biztos a szerelemmel lennék el egész nap ha megtalálna.. szóval érthetö végülis.

2011. jún. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!