Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat várok el tőle vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várok el tőle vagy neki van igaza?

Figyelt kérdés

Egy hosszabb kihagyás után (fogamzásgátló problémák) egy hónap után újra együtt voltunk a párommal két nappal ezelőtt de nekem nagyon fájt ezért azóta eléggé félek újrapróbálni.

Amikor erről vele beszéltem megértőnek tűnt úgy gondoltam számíthatok az együttérzésére.

De ma amikor újra akartuk próbálni eleinte még minden jól ment de én nem tudtam másra koncentrálni csak arra hogy jajj istenem fájni fog megint és erre ő ahelyett hogy egy kis empátiát mutatott volna és megpróbált volna segíteni megnyugodni felállt azt mondta hogy ez így nem élvezetes és elment otthonról duzzogva mintha kötelességem lenne elviselni a fájdalmat és egyenesen bűn hogy aggódtam....tudom hogy nem szexi ha aggódsz de nem tudok vele mit csinálni rettenetesen fájdalmas volt az előző nem neki kéne egy kicsit visszavenni az arcából és támogatni engem hogy túljussak ezen? vagy túl sokat várok??

Már egy ideje együtt élünk ritkán vannak gondjaink de ez egy kicsit elbizonytalanít engem...

Mit gondoltok/tanácsoltok?

mindketten 25 évesek vagyunk.

2018. júl. 17. 12:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
lehet hogy én vagyok elszállva nem tudom de ne haragudjon már egy hónapig itt szenvedek kivéreztetem magam ezzel a fogamzásgátlóval hogy ő jobban érezhesse a szexet gumi nélkül és amikor meg nekem van problémám akkor meg ezt kapom vissza?
2018. júl. 17. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

Miért vagy vele?

Alapból nem kezdenék hisztis pötsökkel...

2018. júl. 17. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem neked van igazad, én eleve a fogamzásgátlót sem vállalnám be, mert így is több gyógyszer szedésére vagyok rákényszerülve a kelleténél, semmi szükségét nem látom annak, hogy a testem tovább legyen mérgezve, inkább a párom részéről lenne önzőség, ha ezt elvárná. Te megtetted azért, hogy az Ő kívánságának eleget tegyél, kvázi azért szenvedtél, hogy NEKI jó legyen, erre még ő van felháborodva.:D Szerintem sem ártana beszélni erről, én nem tudnék olyannal együtt lenni, aki higgadt fejjel is úgy gondolja, hogy ez a megfelelő módja a helyzet kezelésének.
2018. júl. 17. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:
1 az nem normàlis, hogy a fog gatlótól 1hónapig vérzel 2 azért mert te szeded attól nem kellene, hogy fàjjon. Sztem nem megértésre lenne szükség, inkább sos-ben felkeresni egy dokit. Rengeteg nő szedi, ne akard bemagyaràzni hogy ettől fáj.. Kizàrt. Itt vmi más a bibi.
2018. júl. 17. 16:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyet értek #14-el. A megértés lehet, hogy jol esik, de sikra nem mész/mentek vele.

A több héten át tartó vérzés egyáltalán nem normális első hónapban sem, a fájdalmas szex meg pláne nem. Valószínű, hogy a fogamzásgátló okozza, nem megfelelő számodra az a tabletta amit szedsz, lehet, hogy hüvelygyulladásod van, vagy akármi. Menj vissza a nőgyógyászhoz, mond el a panaszaid.

2018. júl. 17. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"azt akartam hogy legalább ő boldog legyen "

És nem jött össze. Oké, azt kitárgyaltuk már, hogy a barátod nem volt éppen illendő. Nem akarom még egyszer kivesézni. A jövőre nézve mondom, hogy a szexben ennyire azért nem szabad lovagiasnak lenni. Ha fáj akkor stop. Nincs olyan, hogy legalább neki jó legyen, mert SOSEM működik. Én is próbáltam, szerintem minden nő átesik ezen a butaságon, hogy aztán a saját kárán megtanulja, hogy bizony mindig szólni kell. Te azért vagy leginkább felháborodva, mert a fájdalom tűrésével neki akartál adni egy gesztust és te nem kaptál vissza tőle ugyanilyen gesztust. Nem azt akarom mondani, hogy mindig 50,0%-ban kell adni és kapni, néha fontos az önzetlenség, de csak ha ez nem jár tőlünk túl nagy áldozattal. A fájdalom tűrése az már nem jófejségi kategória, többet ne csináld.

2018. júl. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!