Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kinek van igaza? Én vagyok a "rossz"? Sokat várok el?
Szóval úgy érzem, páromnak a haverjaival töltött idő az szent, soha nem lehet megváltoztatni, vagy mégsem menni inkább el, ha már megbeszélte velük...
Szóval megbeszéltük hogy megyünk fürdőbe a hétvégén, oda ugye korán kell indulni. Vasárnapot beszéltük meg. Múlthéten valami haverjának búcsúztató volt. Oda elmentünk. Ezen a héten, ma megint búcsúztatója van... De én már nagyon várom a fürdőt és mondtam, hogy nem mehetnénk-e szombaton mégis. Hát ő akkor fáradt lesz, meg ő úgy nem akar menni, inkább vasárnap.
Mondtam neki, hogyha nem maradna hajnalig esetleg a buliban, akkor el tudnánk menni másnap. Ha mondjuk hazajön éjfél körül... de nem.
Csak elegem van belőle, hogy a haverjaihoz kell igazítani minden programot, most miért nem tud hamarabb eljönni? mondtam, hogy nagyon várom... Amúgy minden hétvégén találkozik a haverokkal, péntek vagy szombat estét velük tölti...
sokat várok el?
28 éves nő vagyok, ő 38 éves férfi
Nálunk is ez volt, én kb. fél év után meguntam, és nem mentem vele pl.
Aztán persze ő volt megsértődve, végül szakítottam vele.
Ennek másfél éve, azóta sincs senkije (előttem 10 évig szintén egyedül volt), de ilyen mentalitással soha nem is lesz.
A haverjai meg lassan nősülnek, gyerek, mert fel tudtak állítani egy fontosság sorrendet, amelyben a párjuk nem a lista utolsó utáni pontja.
Ülj le vele komolyan beszélni, de ha nem változik, hagyd ott.
Kettes vagyok. Akkor csináld azt, hogy mikor neki programjai vannak, akkor te is szervezz valamit a baratnőkkel. Lehet akkor nem fog ennyire zavarni.
Néha te is elé helyezhetnéd a barátnőket, akkor lehet rájönne neked is milyen rossz mikor ő csinálja ezt.
Ne haragudj, de ha valaki 38 évesen ott tart, hogy haverozások az elsők, ezzel telnek a hétvégéi azt egy nagy kamasz szintjén van. Huszonéves korig oké, belefér, de egy lassan 40 éves férfinak már rég csalásalapításon, meg komoly kapcsolaton kellene dolgoznia. Oké, belefér a baráti társaság is időnként persze, azt sem szabad elhanyagolni, de hogy valakinek még ilyen idős korában is erről szól az élet?
Én elgondolkodnék rajta, hogy tényleg van-e komoly jövőd egy ilyen alakkal.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!