Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne pasid es egyutt laknatok mar es sokat dolgozna rossz lenne?
Nekem nem. Én mindig is introvertált voltam, már totyogós korom óta. Szeretek egyedül lenni, elmélyedni a hobbimban, tanulni stb.
Az viszont rossz lenne, ha munka miatt az kevés idő is amit együtt tölthetnénk, nem lenne tartalmas.
A férjem is sokat dolgozik, délutános így este 10 körül ér haza, legtöbbször hétvégén is. Nem zavar, jólesik munka után (én olyan 6 körül érek haza, hétköznapi "irodai munkarendben" dolgozom) egyedül lenni, feltöltődni, nyugiban főzni, megcsinálni pár dolgot a lakásban, megnézni az olyan sorozataim, amiket nem együtt nézünk. Ráadásul nem járok aludni hajnal 2-3 előtt, szóval van időnk egymásra is, elmenni valamerre, vagy csak otthon csinálni valamit - kivéve persze ha valamelyikőnknek más programja van barátokkal stb. Hétvégén már rosszabb, hogy ritkábban kap szabadságot, viszont amikor kap, azt maximálisan kihasználjuk, utazunk, megyünk ide-oda.
Teljesen jól működik, de ehhez az is kell, hogy egyikünk sem az a folyton egymáson lógós típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!