Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó vagy rossz, ha egy lány elég érzékeny és sokszor meghatódik, elpityeredik, sokat kell pátyolgatni meg szeretgetni?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, de eddig azt vettem észre hogy a pasiknak olyan nő kell aki, magabiztos és nem annyira érzelgős, mert amint kimutattam az érzéseimet, hogy gyenge vagyok és egy igazi társra van szükségem aki megóv mindentől és kiáll mellettem mindenki csak átvert.
20/L
2014. dec. 25. 19:53
2/12 anonim válasza:
Nem olyan világban élünk, ahol ez széles körben elfogadott. Tudod, ez "gyengeség".
3/12 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb probléma :)
5/12 anonim válasza:
Ha szeretnélek akkor ezt elfogadnám és melletted lennék ilyen helyzetben is.
18/F
6/12 anonim válasza:
Hallod, őszinte leszek. Ez valamennyire imponáló csak nálam. Valóban a karakán, de érzelmes, szenvedélyes nőkért vagyok oda. Bírom az ilyeneket is, de volt, hogy úgy éreztem, pátyolgatnom kell mindig és hát, nem éreztem magam igazán férfinek mellette. :/
8/12 anonim válasza:
Ez aranyos de egy kapcsolatban a lenyeg hogy a felek tamogassak egymast lelkileg, nem pedig az hogy az egyik 0-24 babusgassa a masikat.
10/12 anonim válasza:
Hááát...
Egy idő után szerintem fárasztó, ha egyvégtében rinya van. És tegyél le arról, hogy a pasid megóv mindentől, ilyen egyszerűen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!