Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kinek van igaza? Én vagyok a "rossz"? Sokat várok el?

Figyelt kérdés

Szóval úgy érzem, páromnak a haverjaival töltött idő az szent, soha nem lehet megváltoztatni, vagy mégsem menni inkább el, ha már megbeszélte velük...

Szóval megbeszéltük hogy megyünk fürdőbe a hétvégén, oda ugye korán kell indulni. Vasárnapot beszéltük meg. Múlthéten valami haverjának búcsúztató volt. Oda elmentünk. Ezen a héten, ma megint búcsúztatója van... De én már nagyon várom a fürdőt és mondtam, hogy nem mehetnénk-e szombaton mégis. Hát ő akkor fáradt lesz, meg ő úgy nem akar menni, inkább vasárnap.

Mondtam neki, hogyha nem maradna hajnalig esetleg a buliban, akkor el tudnánk menni másnap. Ha mondjuk hazajön éjfél körül... de nem.

Csak elegem van belőle, hogy a haverjaihoz kell igazítani minden programot, most miért nem tud hamarabb eljönni? mondtam, hogy nagyon várom... Amúgy minden hétvégén találkozik a haverokkal, péntek vagy szombat estét velük tölti...

sokat várok el?

28 éves nő vagyok, ő 38 éves férfi

2017. febr. 3. 09:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6-ossal ertek egyet. Az en parom is 38 es a kozos eletet tervezgetjuk stb a haverok a masodik. Vagy negyedik mert a munka is elorebb van...
2017. febr. 3. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!