Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kiakadasom?

Figyelt kérdés
Es ,h ugy erzem jobb lenne nelkule? A parom ma kerte ,h o hadd menjen Vb nezni a haverjaival estr 8-ra haza jon! Se nem jott se a telot nem veszi fel ! Kinyomja.Vam egy 2 honapos babank ,orulnek ha bar ilyenkor velunk lenne,mivel hetfotol szombatig dolgozik este 9 korul er haza,azzal alvas.Mindent en csinalok.Nagy keres ,h bar vasarnap itthon lenni? Es ha mar el mehet megnezni a meccset idoben haza jonni?/telot felvenni?
2018. júl. 15. 20:15
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
73%
#39 szerintem 3-4 próbát megérne. Mostmár vége a gyermekágyas időszaknak, elméletileg a baba és a mama összeszoktak. Itt lenne az ideje, hogy a férfi és a nő visszataláljon egymáshoz, és a férfi is megtalálja a helyét a családban. Ha nagyon nem megy, még mindig lehet beszélni a válásról/szakításról. Gondolom nem olyan a babázás, mint ahogy ez a férfi elképzelte. Nem tud mit kezdeni a helyzettel. Mi elég sokat beszélgetünk a fèrjemmel, sok mindent elmond, milyen ez az egész férfi szemmel. Összességében sikeresen vesszük a családi élet akadályait, eddig mindig sikerült időben felismerni, ha rossz irányba haladtunk. Ezért bátorkodtam tanácsolni a kérdezőnek, hogy legyen egy kicsit együttérzőbb a férjével. Nekem eddig mindig bejött, hogy nem csak a magamét hajtom, hanem megkérdezem a másikat, hogyan érzi magát egy-egy helyzetben, és szerinte mi lenne a megoldás.
2018. júl. 16. 09:24
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nekem, 40-esnek szántad a hozzászólast :)

Megértelek, és igazat is adok neked abban, hogy apukát is be kell vonni, össze kell szoktatni a babával, de apuka nőjjön fel, és igenis alljon be. Anyukára szakadt minden, gondolom első baba, mégnehezebb volt anyukának, de neki muszáj megcsinálnia, nem mehet csak úgy el mindig vb-t nézni, meg iszogatni.

Akkor csak ülljön ott és nézze a feleségét, ahogy csinalja a dolgokat. Nem az a bánata a nőnek, hogy apuka nem ugrandozik körülötte, hanem hogy nincs is ott. Az egyetlen szabadnapján is mehetnékje van.

2018. júl. 16. 11:14
 43/49 anonim ***** válasza:
"Üljön"
2018. júl. 16. 11:16
 44/49 anonim ***** válasza:
A vb döntő 5kor kezdődött, a meccsnek magának 7re bőven vége volt, te egész héten kvázi egyedül egy pici babával, aki körül aztán nincs megállás, teljesen jogosan vagy kiakadva, én is iszonyú dühös lettem volna a helyedben. Világos, hogy egész héten dolgozik, de azért vasárnap este lehetne egy kicsit veletek is, főleg azok után, hogy neki volt lehetősége a kikapcsolódásra (meccsnézés a haverokkal), neked meg 2 hónapja kb. nincs rá lehetőséged (az én fiam most 2 éves, de élénken él bennem, milyen volt, mikor 2 hónapos volt). Ìgy nem hiszem, hogy túl nagy kérés, hogy töltsön némi időt veletek is.
2018. júl. 16. 14:06
 45/49 A kérdező kommentje:
Na ahogy latom,par embernek le esett mirol beszelek!!
2018. júl. 18. 16:20
 46/49 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény, kérdező ? Sikerült beszélned a férjeddel ?
2018. júl. 18. 18:10
 47/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, mindenkinek leesett, miről beszélsz. De veszekedéssel meg duzzogással nem fogtok előrébb jutni. Érthető a kiakadásod, csak épp nem old meg semmit.
2018. júl. 18. 18:11
 48/49 A kérdező kommentje:
Igen van! En akkor normalis hangnemben el mondtam neki, hogy vagy normalis eletunk lesz vagy el mentunk! Azota hamarabb is haza er,segit!!! Tegnap o etette a gyereket amig en tusoltam! Most eloszor.. Jo volt vegre nekem is ugy tusolni,hogy ra erek!
2018. júl. 19. 14:45
 49/49 anonim ***** válasza:
Ennyit ér a megfelelő kommunikáció! ;-)
2018. júl. 19. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.