Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kiakadasom?

Figyelt kérdés
Es ,h ugy erzem jobb lenne nelkule? A parom ma kerte ,h o hadd menjen Vb nezni a haverjaival estr 8-ra haza jon! Se nem jott se a telot nem veszi fel ! Kinyomja.Vam egy 2 honapos babank ,orulnek ha bar ilyenkor velunk lenne,mivel hetfotol szombatig dolgozik este 9 korul er haza,azzal alvas.Mindent en csinalok.Nagy keres ,h bar vasarnap itthon lenni? Es ha mar el mehet megnezni a meccset idoben haza jonni?/telot felvenni?
2018. júl. 15. 20:15
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Csak ez mar nem az elso eset sajnos! En mar mondtam szepen is ,csak balhe volt belole.Mult vasarnap is leugrok meginni egy sort egy ora jovok,ezt mondta erre ejjel 1 re jott meg.
2018. júl. 15. 20:56
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

#14-es, szerintem a kérdező amiatt rinyál, hogy kimozdult a férje, de azért normális ember nem kapcsolja ki a telefont, ha a neje pár hónapos babaval van otthon. Akár ne adja Isten, amiatt is hívhatná, hogy a gyereknek baja esett és olvasd el a kommentjét, miszerint ez nem első eset.

Kérdező, a baba születése előtt nem volt ilyen a férjed ? Nem ártana komolyabban elbeszélgetni vele. Gondolom, őt megviseli az állandó robotolás, téged meg az, hogy őt nélkülöznötök kell.

Ha a gyerek előtt is ilyen kimaradozós volt, nem árott volna mégegyszer átgondolni...

2018. júl. 15. 21:06
 13/49 anonim ***** válasza:
*nem amiatt rinyál
2018. júl. 15. 21:08
 14/49 anonim ***** válasza:
5%
El is mehetett,még szép h nem zárod be.. Gondolom ő is akarta a babót nem csak te.
2018. júl. 15. 21:09
 15/49 A kérdező kommentje:
Nem volt kimaradozas soha!!!
2018. júl. 15. 21:09
 16/49 A kérdező kommentje:
Ő akarta jobban, sot akar meg! De en biztos nem szulok meg egyet! Neki legalabbis
2018. júl. 15. 21:12
 17/49 A kérdező kommentje:
Csak az a vicc,hogy ha nekem van dolgom,akkor kb egy ora alatt elvegzem .Nem jarok bulikazni,iszogatni stb.Szep lenne ha en us igy mennek egy,h jovok 8-ra es ejjelre ernek haza....
2018. júl. 15. 21:14
 18/49 A kérdező kommentje:
2 hivtam:)) Ha mar tudni akarod,h megint az lesz mint a mult vasarnap, hogy ejjel jon meg?!de szerintem igen:) Bocsi ,h fel merem hivni,h ha csaladja van haza kene jonni.
2018. júl. 15. 21:17
 19/49 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mindjárt kopogtat az ajtón és akkor megnyugodhatsz.
2018. júl. 15. 21:21
 20/49 anonim ***** válasza:
17%
Az h vki feszt dolgozik és a kozös napon is menekül árulkodo, tök mindegy a vb,itt a vb a legkisebb gond,gondolom te is a gyerekbe fulladsz a pasi meg megunta,de azért elvárod h ugráljon örömében otthon null 24 ben. Nálunk sose volt a baba a háloba pl mint a sok babamániás ősanyánál,mert én elsosorban nő vagyok.
2018. júl. 15. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!