Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadasom?
Figyelt kérdés
Es ,h ugy erzem jobb lenne nelkule? A parom ma kerte ,h o hadd menjen Vb nezni a haverjaival estr 8-ra haza jon! Se nem jott se a telot nem veszi fel ! Kinyomja.Vam egy 2 honapos babank ,orulnek ha bar ilyenkor velunk lenne,mivel hetfotol szombatig dolgozik este 9 korul er haza,azzal alvas.Mindent en csinalok.Nagy keres ,h bar vasarnap itthon lenni? Es ha mar el mehet megnezni a meccset idoben haza jonni?/telot felvenni?2018. júl. 15. 20:15
21/49 anonim válasza:
Ha ezt 4 éve nem játszotta el ugyanígy akkor az van hogy a házasság, családosodás miatt engedte el magát. Ha igen akkor meg hova akadsz ki? Tudni lehetett, hogy ez lesz.
22/49 anonim válasza:
Fenntartom, hogy a férjednek segítségre van szüksége. Nem találta meg a helyét a babás felállásban. SEGÍTS NEKI! Beszélgess vele, add neki oda a babát, kérdezd meg, hogy érzi magát apukaként. Nem helyes a férjed viselkedése. Nagyon nem. De ne támadj, hanem segíts, hogy jó apa lehessen.
23/49 A kérdező kommentje:
Szerinted ha semmi segitsegem nincs!!! Es meg apuka is igy all a gyerekhez akkor en a bababa fulladok? Kivancsi lennek ,h a te ferjed sem furdette meg a gyereket egyszer sem ? Mert nalunk eddig mindent en!! Akkor is ha szabad.Szerinted egy nonek nem jar semmi pihenes? Csak a ferj kell kikapcsolodjon?
2018. júl. 15. 21:34
24/49 A kérdező kommentje:
En mar kertem tobbszor. Volt ,hogy kinnt ullt a nappaliban videokat nezett ,szepen kertem ,h jo lenne ha bar furdetni segitene! Ez az en dolgom ! Nehogy mar ezt is o keljen:.
2018. júl. 15. 21:36
25/49 A kérdező kommentje:
Egy egy pasi hozzaszolasan komolyan kiakadok.Harpia a nő ha elvarja ,h ha el megy a parja idoben haza erjen,es jwlwzze ha maradna vagy valami.mert ha a ferfi dolgozik hat napot,neki jar a kikapcs.Anyuka 0-24 oraban csinalja a dolgat az nem munka ?neki nem jar semmi.Mert a haztartas vezetese ,gyerek ellatasa az nem munka.
2018. júl. 15. 21:39
26/49 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis hozzaszoloknak ,hogy irtatok.Megint az a szitu lesz .Ejjel valamikor be esik reszegen:/
2018. júl. 15. 21:41
27/49 anonim válasza:
Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez h szülj ilyen körülmények közé h 0 24 ben babázhatsz egyedül,én fejbe lőném magam nőként ha az életem egy babárol szolna csak semmi másrol 0 24 ben,ezért kell tudni mikor hova kinek szülünk.
28/49 anonim válasza:
Szerintem jogos a kiakadásod, főleg hogy ki is kapcsolta a telefonját. 35+
29/49 anonim válasza:
Szerintem már a meccs alatt megittak pár sört, te 8-kor egyből hívtad, a haverok meg hergelték, hogy jaaaj, ne legyél már ilyen tutyimutyi! Szerintem már te is voltál ilyen társaságban.
Végigolvastalak, el tudom képzelni, mit kap, ha hazaér. Szerintem már nem is mer hazamenni. :)
Komolyra fordítva: ha jól olvasom, a múlt héten volt ez és ma. Mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat, mert ez oda vezet, hogy otthagy. Csak idő kérdése, ha nem beszélsz vele (normálisan, normál hangnemben, nem ordibálva).
(Nő vagyok, hallgass rám.)
30/49 anonim válasza:
Itt én azt érzem gondnak, hogy még arra sem volt képes, hogy felvegye a telefont és azt mondja, bocs drágám, még maradnék a barátokkal.
És tényleg mi van, ha azért hívta, mert baj van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!