Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kiakadasom?

Figyelt kérdés
Es ,h ugy erzem jobb lenne nelkule? A parom ma kerte ,h o hadd menjen Vb nezni a haverjaival estr 8-ra haza jon! Se nem jott se a telot nem veszi fel ! Kinyomja.Vam egy 2 honapos babank ,orulnek ha bar ilyenkor velunk lenne,mivel hetfotol szombatig dolgozik este 9 korul er haza,azzal alvas.Mindent en csinalok.Nagy keres ,h bar vasarnap itthon lenni? Es ha mar el mehet megnezni a meccset idoben haza jonni?/telot felvenni?
2018. júl. 15. 20:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
21%

Ezt a gyereket magadnak szülted, egy alapból nem működő házasságba (ha házasság egyáltalán). Felelőtlenség volt, ugye te is látod?!

Csak a gyereket sajnálom, téged picit sem,

2018. júl. 15. 22:22
 32/49 anonim ***** válasza:
72%
Szànalom ez a vb 4 èvente van duma... tènyleg... ??? Mikor megszuletik a baba, akkor az elete elso ket honapja meg nem 4 evente van hanem egyszer az eleteben... nehogy mar a vb donto fontosabb legyen. Egy igazi apanak most szuletett meg a gyereke (feltetelezem elso) egesz heten dolgozik alig latja a babat kb telibe kene a vb... !!! Biztos nagy a nyomas az apukan es kerdezon is. De hogy vb fontosabb legyen az alig latott sajat gyereknel aki epp h most szuletett??? Es ahelyett h megolelne, vele lenne, probalna megismwrni focit nez a kocsmaban a havarokkal??? Az ilyennek ket nagy tasli kene es elmagyarazni h nem 20 eves tini vagy fiam hanem mar csalados ember. Es nen kell osapanak meg osanyanak lenni, de van egy rangsor, ertelmeseknel a gyerek van elol...
2018. júl. 15. 23:36
 33/49 anonim ***** válasza:
71%
AZ baj elozo h rég rossz ha egy pasira rá kell erőszakolni a saját gyerekét akit várt,ezt az elfelejtem a bogyot nőknél műsor..
2018. júl. 15. 23:46
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ért haza? Szàmolj majd be, kíváncsi vagyok. Annyiból jogos sztem a kiakadásod, hogy szólhatott volna, hogy tovább marad. De te meg ne legyél mártíranya, legközelebbi szabadnapján nyomd a kezébe a gyereket és lépj le pár órára.
2018. júl. 16. 00:50
 35/49 anonim ***** válasza:
68%

Jogos. Akinek ilyen pici babája van, az nem teheti meg, hogy kinyomkodja, kikapcsolja a telefont. Ennyire ne ignoráljon már. Azt írtad, múlt héten is ez volt, és a gyerekkel aem akar foglalkozni.

Hát ezek alapján butaság volt neki szülni, és nagyon jól teszed, ha elgondolkodsz alaposan a továbbiakról.

2018. júl. 16. 00:53
 36/49 A kérdező kommentje:
Ejfelre ert haza! Ezt a gyereket o akarta jobban,nem en.Tudtam ,h nem lesz segitsegem,o is tudta.100 atbeszeltuk azelott,hogy mi lesz ha meglesz.Azt mondta segit, megoldjuk. En most el mondtam neki szepen ,normalisan ,h ez igy nem mehet!! Ha en is ilyen felelotlen lennek akkor mi lenne? Bocsanatot kert azzal lefekudt aludni.
2018. júl. 16. 04:37
 37/49 anonim ***** válasza:
10%
Rögtön a fürdetést akarod rábízni Apára? Nyeklik-nyaklik még az a kis magatehetetlen gombóc, ráadásul vizesen csúszik is. Te fürdeted nap mint nap, érezned kell. Hidd el, nagyon sok férfi nagyon szeretné, de NEM MERI megfogni a pici babát. Mert félnek, hogy kárt tesznek benne. Ülj le a férjed mellé a babával. Simogassa meg. Ha rögtön a kezébe nyomod a gyereket, a gyerek ordítani fog, mert nincs hozzászokva az apjához. Kudarc apukának, trauma a gyereknek. Látni fogod, mikor jött el az idő, hogy kézbe vegye a gyereket a férjed. Ha már biztosan tartja a kezében, jöhet a pelenkázás, és utána a fürdetés. Elhiszem, hogy nagyon nehéz ez így, de legyél türelmes. A férjed hogy élte meg a szülést?
2018. júl. 16. 06:28
 38/49 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező teljes mértékben igazat adok neked.

Igen jogos a kiakadásod.En is édesanya vagyok mondjuk nálunk nincsenek ilyen problémák.

És ne csodálkozz a rosszindulatú komentekten ,meg hogy hárpia Vagy?Mit vártál?Régebb èn is raktam fel kérdéseket más problémákkal kapcsolatban de a legtöbbje csak kritizált.

Az ilyenek azt hiszik hogy tökéletesek,de nemtudom mit tennének fordított esetben csak a szájuk jar mert nincsenek a hejedben.

Térjünk vissza a kérdéshez.

Igen jogos a kiakadásod,az ember belemegy egy kapcsolatba hisz szerelmes,majd telik az idő és ha minden úgy alakul családot alapit,de utànna jönnek a problémák,nehézségek.

Senki se lát be a jövőbe hogy mi lesz.

A párod felelőtlen ember,aki nem hogy veled de gyerekével se törődik.

Beszelj vele ,próbáld elérni azt hogy figyeljen rad,és vegye komolyan a beszélgetéseiteket.

Az en páromat amikor megismertem akoribba sokat ivott,de miattam megváltozott.

Ha a párodnak te meg a gyermek fontosak vagytok megváltozik.

A leírtak alapján a párod nem vesz ember szamba,és attól hogy dolgozik meg attól segíthetne neked törődhetne a gyerekével ha már kellett.Ha az italra van ideje legyen rátok is.

2018. júl. 16. 06:33
 39/49 anonim ***** válasza:
94%
37es teljesen igazat adok neked, csak ezzel az a baj, hogy ezt olyannal lehet aki akarja. Ha a melobol este 9kor jon haza majd az egyetlen szabadnapjat a fostos foci vb nezessel tolti a kocsmaban a haverokkal, amellè nem lehet leülni a babàval, hogy ismerkedjenek. Ahhoz èrdeklődni kell a fèrfinak, ès ajkor a nő igy ahogy irtad tud segiteni.
2018. júl. 16. 08:40
 40/49 anonim ***** válasza:
91%

Hagyjuk már azt, hogy apuka nem meri megfogni a picit, vagy nem tudja hogyan kell bepelenkázni. Anyuka sem tudja, nem meri az elején, de neki muszáj megcsinálni! Ne legyen már egy férfi ennyire beszari.

Meg hogy megviselte a szülés az apukát. Anyukát nem?

Kérdező! Szerintem beszélgess vele, ha nem változtat, menekülj, nem lesz jobb. Nehogymár egy férfi lelkét kelljen már ápolgatni állandóan.

2018. júl. 16. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!