Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadasom?
Ezt a gyereket magadnak szülted, egy alapból nem működő házasságba (ha házasság egyáltalán). Felelőtlenség volt, ugye te is látod?!
Csak a gyereket sajnálom, téged picit sem,
Jogos. Akinek ilyen pici babája van, az nem teheti meg, hogy kinyomkodja, kikapcsolja a telefont. Ennyire ne ignoráljon már. Azt írtad, múlt héten is ez volt, és a gyerekkel aem akar foglalkozni.
Hát ezek alapján butaság volt neki szülni, és nagyon jól teszed, ha elgondolkodsz alaposan a továbbiakról.
Kérdező teljes mértékben igazat adok neked.
Igen jogos a kiakadásod.En is édesanya vagyok mondjuk nálunk nincsenek ilyen problémák.
És ne csodálkozz a rosszindulatú komentekten ,meg hogy hárpia Vagy?Mit vártál?Régebb èn is raktam fel kérdéseket más problémákkal kapcsolatban de a legtöbbje csak kritizált.
Az ilyenek azt hiszik hogy tökéletesek,de nemtudom mit tennének fordított esetben csak a szájuk jar mert nincsenek a hejedben.
Térjünk vissza a kérdéshez.
Igen jogos a kiakadásod,az ember belemegy egy kapcsolatba hisz szerelmes,majd telik az idő és ha minden úgy alakul családot alapit,de utànna jönnek a problémák,nehézségek.
Senki se lát be a jövőbe hogy mi lesz.
A párod felelőtlen ember,aki nem hogy veled de gyerekével se törődik.
Beszelj vele ,próbáld elérni azt hogy figyeljen rad,és vegye komolyan a beszélgetéseiteket.
Az en páromat amikor megismertem akoribba sokat ivott,de miattam megváltozott.
Ha a párodnak te meg a gyermek fontosak vagytok megváltozik.
A leírtak alapján a párod nem vesz ember szamba,és attól hogy dolgozik meg attól segíthetne neked törődhetne a gyerekével ha már kellett.Ha az italra van ideje legyen rátok is.
Hagyjuk már azt, hogy apuka nem meri megfogni a picit, vagy nem tudja hogyan kell bepelenkázni. Anyuka sem tudja, nem meri az elején, de neki muszáj megcsinálni! Ne legyen már egy férfi ennyire beszari.
Meg hogy megviselte a szülés az apukát. Anyukát nem?
Kérdező! Szerintem beszélgess vele, ha nem változtat, menekülj, nem lesz jobb. Nehogymár egy férfi lelkét kelljen már ápolgatni állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!