Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a hisztérika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hisztérika vagy ő volt seg. Gfej?

Figyelt kérdés

A barátom egyik haverja megbetegedett ennek apropójából kibékültek. Nos...a helyzet az hogy egész nap vele volt, amivel nincs baj, beteg volt. De videózás közbe is folyton mást nézett a telefonján, én nem rendeztem cirkuszt. Egész nap les.zart, este 8kor jutott el oda h felhívjon. Majd nem mondta h elmegy, de letol ilyen szöveget h hinnem kell neki. De mégis mit higyjek el neki?? Persze a haverjához ment el segíteni. Mégis miért nem bírta csak úgy mondani Nem érdekelt volna. Nem értem miért titkolja h elmegy, mert titkolja. Viszont h rám egy fél órát szakít, pedig tudja h ma fontos történések voltak nálam, minden nehéz most. Jön ezzel a dumával h de a barátjának szüksége van rá most??? Ez az egymásra találás csak nekem undorító? Igazából dühöt és undort érzek, korábban éppen amiatt vesztek össze h a srác szerint sok időt tölt velem...

Most mit csináljak? Hülye vagyok? Vagy lehet h meleg?

Én soha, senki miatt nem tudnám őt háttérbe szorítani.

2018. júl. 14. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Ha meleg lehetne tisztességes h nem hülyit alibobol nőket.

De ha egy nő azt várná h null 24 ben őt nézzem össze se jönnék vele van az embernek a párján kivul is élete amit a nők nem fognak fel és belejük kell fulladni aztán ők meg a gyerekbe fulladnak ha becsuszik és a pasi onnantol pénzszálito kisiparos lesz max. Szerintem ez a kapcsolat alapban szar a pasi meg nem akar veled lenni inkább mindenhol lenne csak veled ne kelljen. Nem illetek össze,engedjétek el egymást.

2018. júl. 14. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:
De éppen ezaz...hogy 0-24?? Na ne röhögtess. Egész nap dolgozok, ő meg otthon van. Időm nincs arra h ráakaszkodjak. Azon kívül kb heti 2x tudunk találkozni. Nem hiszem h meleg, de erre az os.tobára úgy felnéz h csak na, ő a példaképe. Az a baj h ma ott kellett volna lennie. Gyötörnek a munkahelyemen, otthon. Semmire nincs szükségem, a segítségére sem, elég önálló vagyok, és teszek azért amit akarok. Csak hogy néha kicsit ott legyen... Erre pont ma ilyen...és nagyon nem fair h egy nőre rögtön ráhúzzák h a párjára akaszkodik ha alap dolgokat elvár. Mindezek mellett h én sokkal nehezebb helyzetben vagyok, ott vagyok mellette ha sz.rba van...
2018. júl. 15. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyd el,ha nem akar veled lenni,nem kell nyuglodni egy gyotrelmes kapcsolatban,te meg féltékeny vagy mert segit a barátján.. Mi értelme ennek igy?
2018. júl. 15. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
ha alap dolgokat elvár.. Én nem lennék olyannal akivel elvárás bármi is. Egy jo kapcsolatban nem kell el várni az alap dolgokat is mert,maguktol értetődőek.
2018. júl. 15. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
18%

Jajj szegény kislány, a munkahelyén elvárják, hogy dolgozzon, és mivel túlságosan önbizalomhiányos, egyedüllétet nem bírja a kis lelke, menne bőgni a pasija vállára, aki éppen a beteg haverjával tölti az időt?

A haverja lehet, hogy születése óta ott van neki, és haláláig ott lesz, te pedig az aktuális nője vagy.

Amúgy meg addig ne bőgj a munkahelyed miatt, amíg nem 50 fokban hosszúnadragban kell dolgoznod. Az az igazi szenvedés.

2018. júl. 15. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!