Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hisztérika vagy ő volt seg. Gfej?
A barátom egyik haverja megbetegedett ennek apropójából kibékültek. Nos...a helyzet az hogy egész nap vele volt, amivel nincs baj, beteg volt. De videózás közbe is folyton mást nézett a telefonján, én nem rendeztem cirkuszt. Egész nap les.zart, este 8kor jutott el oda h felhívjon. Majd nem mondta h elmegy, de letol ilyen szöveget h hinnem kell neki. De mégis mit higyjek el neki?? Persze a haverjához ment el segíteni. Mégis miért nem bírta csak úgy mondani Nem érdekelt volna. Nem értem miért titkolja h elmegy, mert titkolja. Viszont h rám egy fél órát szakít, pedig tudja h ma fontos történések voltak nálam, minden nehéz most. Jön ezzel a dumával h de a barátjának szüksége van rá most??? Ez az egymásra találás csak nekem undorító? Igazából dühöt és undort érzek, korábban éppen amiatt vesztek össze h a srác szerint sok időt tölt velem...
Most mit csináljak? Hülye vagyok? Vagy lehet h meleg?
Én soha, senki miatt nem tudnám őt háttérbe szorítani.
Ha meleg lehetne tisztességes h nem hülyit alibobol nőket.
De ha egy nő azt várná h null 24 ben őt nézzem össze se jönnék vele van az embernek a párján kivul is élete amit a nők nem fognak fel és belejük kell fulladni aztán ők meg a gyerekbe fulladnak ha becsuszik és a pasi onnantol pénzszálito kisiparos lesz max. Szerintem ez a kapcsolat alapban szar a pasi meg nem akar veled lenni inkább mindenhol lenne csak veled ne kelljen. Nem illetek össze,engedjétek el egymást.
Jajj szegény kislány, a munkahelyén elvárják, hogy dolgozzon, és mivel túlságosan önbizalomhiányos, egyedüllétet nem bírja a kis lelke, menne bőgni a pasija vállára, aki éppen a beteg haverjával tölti az időt?
A haverja lehet, hogy születése óta ott van neki, és haláláig ott lesz, te pedig az aktuális nője vagy.
Amúgy meg addig ne bőgj a munkahelyed miatt, amíg nem 50 fokban hosszúnadragban kell dolgoznod. Az az igazi szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!