Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan motiváljam a párom, hogy figyeljen a tisztaságra?
Figyelt kérdés
Külön élünk. Sokkal igényesebb vagyok a tisztaságra, mint ő. Alpvetően nagyon bosszant, hogyha lepisili a WC-t, akkor nem törli le; behordja az udvarról a sarat; mindent szétdobál; koszt hagy maga után; lekávézza a bútort, akkor nem törli le maga után. Már megkértem többször is, hogy figyeljen rá. Nem használt, és sokszor ő van felháborodva, hogy túl nagyok az elvárásaim. Mit lehet kezdeni egy ilyen szituációval?2018. júl. 13. 17:32
11/12 anonim válasza:
"Sokkal igényesebb vagyok" "episili a WC-t, akkor nem törli le; behordja az udvarról a sarat; mindent szétdobál; koszt hagy maga után; lekávézza a bútort, akkor nem törli l" "sokszor ő van felháborodva, hogy túl nagyok az elvárásaim" - teljesen igazad van, nincs itt semmi probléma. Sok boldogságot!
12/12 anonim válasza:
Itt nem 10cm-t kell áthidalni,hanem egy szakadékot....Anno az én férjemnek is egész más tapasztalatai voltak a tisztaságról,mert anyósom az aztán érdekesen takarított,de ő látta hogy így is lehet élni,és megtisztelt azzal hogy értékelve a fáradozásomat,nem csinál disznóólat.Sőt,segített is a rendrakásban.Ha összeköltöztök ez a probléma hatványozottan fel fog bukkanni,erre számíthatsz.És az sem sejtet sok jót,hogy amikor figyelmezteted,még neki áll feljebb..Ne becsüld alá ezt a problémát szerintem,volt már ez válóok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!