Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a párom arra, hogy kicsit jobban figyeljen oda a tisztaságra?
Én kerek perec megmondanám neki, hogy gusztustalan, ahogy kinéz a fürdő! Ha nem tetszik neki, az az ő baja, max. addig nem megyek, míg ki nem takarít.
Nálunk van, hogy a párom engedi a fürdővizet és nem öblíti jól le a kádat és én már azért is szólok, hogy nem igaz, hogy nem tudod rendesen megcsinálni :)
Vagy nála pl. a hajmosás a téma folyton, mert utál hajat mosni, vagy fáradt hozzá és már többször volt, hogy mondtam, hogy addig nem megyek vele sehova, míg hajat nem mos, vagy míg le nem veszi a gyűrött ruhát.
4-es!
De miért a lány takarítson a pasi helyett? Nem közös a lakás, ha jól értelmezem a dolgot, ő pedig nem takarítónőnek megy hozzá!
5-ös :)
nem jelentene problémát ha meg kellene neki mutatni mit hogyan kell csinálni, sőt meg is csinálnám, szeretek takarítani (tudom most sokan hülyének tartanak) Már annyira bennem volt h fogok egy szivacsot és kitakarítom míg a szobába van de utána kínos tartanám. Pedig hamarosan meg kell ezt vele beszélnem, mert taszítani fog, nem vonzani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!