Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam megváltoztatni, rávenni a páromat a rendrakásra, tisztaságra?
Még nem komolyodott el eléggé a kapcsolatunk, és ez miattam van, mert visszatart a tény, hogy nem tart rendet otthon, koszos a padló, az ablakpárkány... egyszóval igénytelen... Nő létemre fontosnak tartom, hogy egy férfi is tudjon rendet tartani a saját lakókörnyezetében. Megpróbáljam megváltoztatni, vagy inkább keressek mást?
jól érzem magam vele és sok olyan tulajdonsága van, amit keresek egy férfiban.
Mit gondoltok?
Köszönöm a válaszaitokat!
Most nem azért, de a férfiak nagyrésze ilyen. Vannak nagyon igénytelenek, igénytelenek, és buzák. Najó talán közte még biszex is van.
Ha ez téged ennyire zavar, akkor igen hagyd el. Csak készülj föl rá, hogy nem olyan egyszerű rendmániás hetero pasit találni. :)
Megváltoztatni tuti nemfogod. Sajnos. :(
ez az, hogy akarnak így a pasit egy normális nőt kifogni, ha úgy jönnek a randira,hogy még ott a csipa a szemébe és még fogat sem mosott...
és csodálkoznak, hogy csak 1 randit élnek meg mindig...
" nem olyan egyszerű rendmániás hetero pasit találni. :)"
Nem tudod hogy a rendmánia nem jó? Csak kibújt a szög a zsákból, én megmondtam előző írásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!