Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpróbáljam megváltoztatni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam megváltoztatni, rávenni a páromat a rendrakásra, tisztaságra?

Figyelt kérdés

Még nem komolyodott el eléggé a kapcsolatunk, és ez miattam van, mert visszatart a tény, hogy nem tart rendet otthon, koszos a padló, az ablakpárkány... egyszóval igénytelen... Nő létemre fontosnak tartom, hogy egy férfi is tudjon rendet tartani a saját lakókörnyezetében. Megpróbáljam megváltoztatni, vagy inkább keressek mást?

jól érzem magam vele és sok olyan tulajdonsága van, amit keresek egy férfiban.

Mit gondoltok?

Köszönöm a válaszaitokat!

2010. febr. 5. 15:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
ha ilyen barátnőm lenne h megmagyarázza hogy éljek a saját szobámban, ugy vágnám pofán hogy kiszakadna a tér-idő kontiniumból
2010. febr. 5. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
alapbol paraszt ha ugy var, hogy piszkos minden. En siman kitakaritom, ha akar csak vendegekek jonnek. Mondjuk egyebkent is szoktam, szal tiszta mindig.
2010. febr. 5. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

Most nem azért, de a férfiak nagyrésze ilyen. Vannak nagyon igénytelenek, igénytelenek, és buzák. Najó talán közte még biszex is van.

Ha ez téged ennyire zavar, akkor igen hagyd el. Csak készülj föl rá, hogy nem olyan egyszerű rendmániás hetero pasit találni. :)

Megváltoztatni tuti nemfogod. Sajnos. :(

2010. febr. 5. 15:20
 4/13 A kérdező kommentje:

ez az, hogy akarnak így a pasit egy normális nőt kifogni, ha úgy jönnek a randira,hogy még ott a csipa a szemébe és még fogat sem mosott...

és csodálkoznak, hogy csak 1 randit élnek meg mindig...

2010. febr. 5. 15:23
 5/13 A kérdező kommentje:
javítás: pasik
2010. febr. 5. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát itt az a nagy kérdés hogy amit te megkövetelnél az nem túlzot rendmánia e? Mert a rendmániás nem veszi észre hogy eltúlozza a dolgot.Amikor valakinél az ajtó elött vannak a cípők függetlenül hogy locspocs van e vagy száraz idő ott már baj van. A túlzott tisztaság egyáltalán nem egészséges.
2010. febr. 5. 15:24
 7/13 A kérdező kommentje:
nem akarok konkrét dolgokat leírni... Egészséges vagyok és nem rendmániás...
2010. febr. 5. 15:26
 8/13 anonim ***** válasza:

" nem olyan egyszerű rendmániás hetero pasit találni. :)"

Nem tudod hogy a rendmánia nem jó? Csak kibújt a szög a zsákból, én megmondtam előző írásomban.

2010. febr. 5. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Azt én írtam, nem a kérdező. :P
2010. febr. 5. 15:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Én azt nagyon jól tudom.
2010. febr. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!