Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megpróbáljam megváltoztatni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam megváltoztatni, rávenni a páromat a rendrakásra, tisztaságra?

Figyelt kérdés

Még nem komolyodott el eléggé a kapcsolatunk, és ez miattam van, mert visszatart a tény, hogy nem tart rendet otthon, koszos a padló, az ablakpárkány... egyszóval igénytelen... Nő létemre fontosnak tartom, hogy egy férfi is tudjon rendet tartani a saját lakókörnyezetében. Megpróbáljam megváltoztatni, vagy inkább keressek mást?

jól érzem magam vele és sok olyan tulajdonsága van, amit keresek egy férfiban.

Mit gondoltok?

Köszönöm a válaszaitokat!

2010. febr. 5. 15:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
meg lehet változtatni valakit a 20-as évei vége felé?
2010. febr. 5. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:

szia

szerintem ha rendetlen, akkor nincs gond (melyik pasi nem az!? :D ) , viszont ha igénytelen ahogy írtad...nah akkor gáz van :S

rendre lehet egy kicsit "nevelni"...megváltoztatni nem fogod tudni, és nem is hinném, h ez normális lenne...ha szereted szeresd ahogy van, ha nem akkor meg pááá! (:

2010. febr. 5. 15:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok a rend mintaképe, de ha jön a barátnőm (pedig már több mint két éve jár néha hozzánk), akkor legalább látszólag endet rakok. Egyébként szerintem nyugodtan szólj neki. Ha kiakad, akkor ott nagy baj van, de ha kedvesen szólsz neki, rávezeted, ki tudja... Történnek csodák!
2010. febr. 5. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!